Muunneltavat tilat

TERVETULOA VIRTUAALIKIERROKSELLE MODUULIRAKENNUKSIIMME!

Moduulaarirakentaminen tarjoaa innovatiivisen ratkaisun erilaisiin muuttuviin tilatarpeisiin. Vieraile muunneltavassa tilassa ja näe miten viihtyisää siellä voi olla.

Moduulien avulla kokonaisuuksia voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisia tarpeita ja ne voidaan rakentaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Voit tehdä myös hybridiratkaisuja yhdistellen vanhaa ja uutta. Jos tarpeesi loppuu, voit siirtää rakennukset toisaalle tai muuttaa sen käyttötarkoitusta. Jos tilantarve pienenee tai suureneet, voit skaalata tiloja helposti!

KOULUT

Koulun yleiset tilat

Henkilökunnan huone

Yleisnäkymä kouluun

TOIMISTOT

Yleisnäkymä toimistoon

Toimistorakennus helikopteriperspektiivistä

Löydä sopivin hankintatapa

Kun vuokraat tarvitsemasi tilat, sinun ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä velvoitteista. Vuokraamme tarvitsemasi tilan aina haluamallesi ajalle. Lisäksi vuokrasopimuksemme ovat joustavia, ja niitä voidaan muuttaa myös sopimuskauden aikana vastaamaan uusia tarpeitasi.

 

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.