Toimisto

Luo ihanteellinen työtila Adapteon avulla

Rakenna liiketoiminnan kasvua Adapteon mukautuvien toimistotilojen avulla. Toimistorakennuksemme on suunniteltu vastaamaan ainutlaatuisia tarpeitasi, olitpa sitten lisäämässä, kehittämässä tai muuttamassa tilojesi paikkaa. Emme tarjoa vain tilaa, vaan luomme ekosysteemin, jossa yrityksesi voi menestyä.

HR-AdapteoVsters-2340418-Edit_LowresolutionWEB _Crop
NOVAplan1B_LowresolutionWEB

Avarat ja valoisat toimistotilat

Adapteo luo moderneja, monipuolisia toimistoratkaisuja, joissa yhdistyvät esteettisyys ja toimivuus. Kuvittele mieltymystesi mukaan räätälöity työtila – avointa yhteistyötä edistävää toimistotilaa tai yksityisyyttä ja omaa rauhaa korostavat työtilat. Jokainen tila on harkiten suunniteltu optimaalisiin sisäolosuhteisiin, ja niissä on huomioitu ilmastointi, lämmitys, ihanteellinen valaistus ja rauhallinen ääniympäristö. Panostamme tilojen terveellisyyteen ja turvallisuuteen, jotta voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

CIRC_MODEL_Doorway_FI

Luomme arvoa yhteiskuntaan

Adapteolla kestävä kehitys on liiketoimintamme ytimessä. Strategisesta suunnittelusta toimintaan, jokaista askelettamme ohjaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen. Tavoitteenamme on olla toimialamme edelläkävijöitä. Innovatiivinen lähestymistapamme yhdistää joustavat, mukautuvat ratkaisut, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tarpeisiin sekä kiertotaloudelliseen liiketoimintamalliin, joka puhuu resurssitehokkuuden ja jätteiden vähentämisen puolesta. Emme halua täyttää vain perusvaatimukset, vaan haluamme kunnianhimoisesti vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

Adapteo_Buero_Lounge_01_WEB_Extended

Mukautuva rakennus teknologisilla ratkaisuilla

Määrittelemme uudelleen muunneltavissa olevan väliaikaisen toimistorakennuksen käsitettä. 1–3-kerroksisiin rakennuksiimme on mahdollista saada hissi, mikä parantaa saavutettavuutta ja mukavuutta. Toimistosi arkkitehtuuri ei ole vain toiminnallista; se heijastaa näkemystäsi, ja se on muotoiltu täydentämään valitsemaasi sijaintia täydellisesti. Nykyään teknologia ei ole vain vaatimus vaan tehokkuuden ja innovaatioiden mahdollistaja. Vahvasta Wi-Fi-yhteydestä huippuluokan videokonferenssipalveluihin, me varmistamme, että toimistosi on enemmän kuin pelkkä työtila – se on inspiraation ja tuottavuuden keskus.

Miksi valita Adapteo?

Joustavuus

Joustavuus

Joustavuus on konseptimme perusta, ja se auttaa sinua valmistautumaan tulevaisuuteen

Sinun tarpeisiisi räätälöity

Sinun tarpeisiisi räätälöity

Muutaman kuukauden ajaksi tai pysyvästi - sinä päätät, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset tilat.
Korkea laatu

Korkea laatu

Mielestämme ansaitset parasta. Siksi toimitamme vain korkeinta laatua.

Esimerkkejä toimistorakennuksista

Yksityiset työhuoneet

Yksityiset työhuoneet

Open offices

Avoimet tilat

Conference room

Konferenssitilat

Reception space

Vastaanottotilat

Kitchen and dining facilities

Keittiö- ja ruokailutilat

Rooms for resting

Taukotilat

Post office

Postitustilat

Olemme täällä sinua varten

Olemme tehneet rakennusten hankinnasta mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Autamme valinnoissasi, jotta saisit aina sen, mitä rakennukseltasi tarvitset. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinut alkuun tilojen hankinnassa.