Adapteon terveyskeskusrakennukset

Joustava ja nopea ratkaisu hyvinvointialueen tilatarpeisiin

Adapteon muunneltavia rakennuksia voidaan käyttää kokonaisena terveys- tai sote-keskuksena tai erillisinä osastoina. Terveyskeskuksiimme saadaan toiveidesi mukaan esimerkiksi lääkärien vastaanottohuoneet, hammashoidon tilat, laboratorio, kuvantaminen, fysioterapia ja neuvolatilat. Vaikka moduulitiloja käytetään monesti väliaikaisina tiloina, moduulirakennustemme sisätilat ovat aivan yhtä toimivat ja hyvin varustellut kuin perinteisetkin terveysasemat.
Vardcentral_WEB
20230223_E3A3060-HDR_INSPIROIVA_CREATIVE_AATU_HEIKKONEN-0044_LowresolutionWEB-1

Aivan kuten mikä tahansa terveysasema

Moduuleista rakennettavat sote- tai terveyskeskustilat ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitaan korkealaatuista tilaa ja nopeasti. Pysyvän terveyskeskusrakennuksen rakentamiseen menee useampi vuosi, kun moduulirakennus saadaan käyttökuntoon alla vuodessa.

Moduuliterveyskeskuksiamme voidaan myös aina muokata käyttöönoton jälkeenkin. Näin hyvinvointialue voi esimerkiksi lisätä tilojaan myöhemmin ja tarjota muita järjestämiään palveluja samassa osoitteessa terveyskeskuksen kanssa.

Moduuliterveyskeskuksen käytävä

Tiedämme, mitä hyvän terveyskeskuksen rakentaminen vaatii

Tavoitteenamme on aina luoda toiminnallista, viihtyisää ja turvallista tilaa sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin. Suunnittelukokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä toimivan sote-keskuksen rakentaminen vaatii. Osaammekin ottaa kaikki näkökulmat huomioon jo suunnittelun alkumetreillä.

Yksi tärkeä osa-alue suunnittelussa on terveyskeskuksen eri tilojen sijoittelu. Pidämme esimerkiksi huolta, että neuvola on aina sijoitettu omaan siipeensä omalla sisäänkäynnillä. Näin neuvolaan saapuvien vauvojen ja taaperoiden ei tarvitse kulkea muiden terveyskeskuksen tilojen läpi.

Adapteon tilat voidaan rakentaa 1–3 kerrokseen. Mukaan saadaan niin portaikot kuin hissitkin. Moduulirakennuksista voidaan tehdä myös täysin esteettömät sekä potilaille että liikuteltaville sairaalavälineille.

Terveyskeskuksiimme voidaan sisällyttää esimerkiksi

Toimistoja terveyskeskuksessa

Toimistoja

Laboratorio terveyskeskuksessa

Laboratorio

Pukuhuoneet terveyskeskuksessa

Pukuhuoneet

Taukotilat terveyskeskuksessa

Taukotilat

Tutkimushuoneet terveyskeskuksessa

Tutkimushuoneet

Odotustilat terveyskeskuksessa

Odotustilat

Adateo_Draw_WEB

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.