Ota meihin yhteyttä

Rakennusalan ammattilaiset auttavat sinua

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita, joustavia tilaratkaisuja, jotka voivat vastata yrityksesi tai organisaatiosi muuttuviin tarpeisiin. Jos sinulla on kysyttävää muunneltavista rakennuksistamme tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme sinua löytämään täydellisen rakennusratkaisun tarpeisiisi.

c29bbdc76231a33d0f838bf1fcb6c7ce

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Täältä löydät toimistomme yhteystiedot ja osoitteen.

Laskutus

Äyritie 12 A Vantaa
Adapteo Finland Oy
Y-tunnus: 2889709-1

Paperilaskujen laskutusosoite
Adapteo Finland Oy
PL 1169
00026 Basware

Sähköinen verkkolaskutus
OVT-tunnus: 003728897091
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjän tunnus: BAWCFI22

Sähköpostiosoite pdf-laskuille:
adapteo.finland@bscs.basware.com

010 661 5401, info.fi@adapteo.com

Miten voimme auttaa sinua?

Collaborative

Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Henkilöstön yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Olemme tehneet rakennusten hankinnasta mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Autamme valinnoissasi, jotta saisit aina sen, mitä rakennukseltasi tarvitset. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinut alkuun tilojen hankinnassa.

Vuokraa moduulirakennus

Haluatko vuokrata tilat?

Moduulirakennuksen vuokraaminen on nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa saada lisää tilaa nopeasti. Adapteolta voit vuokrata tarvitsemasi tilan juuri haluamallesi ajalle. Ja jos tilanteet muuttuvat, voimme sovittaa tilan ja vuokra-ajan vastaamaan uusia tarpeitasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymykset ja vastaukset

Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et löytänyt kysymykseesi vastausta.

Mitä modulaariset tilaratkaisut ovat?

Monet ihmiset käyttävät moduulirakennuksista termejä parakki ja paviljonki. Modulaarinen rakennusratkaisu on kuitenkin paljon enemmän – sillä on nimittäin samat standardit kuin pysyvälläkin rakennuksella. Moduulirakentaminen tarkoittaa sitä, että rakennusosat valmistetaan moduuleiksi tehtaalla, jonka jälkeen ne kuljetetaan rakennuspaikalle, jossa ne kootaan ja liitetään yhteen. Tämä lähestymistapa on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen.

Kuinka kauan moduulirakennuksen asentamisessa kestää?

Rakennusaika vaihtelee projektin laajuuden ja monimutkaisuuden mukaan, mutta yleensä moduulirakennukset voidaan asentaa perinteisiä rakennusmenetelmiä huomattavasti nopeammin, usein muutamissa viikoissa.

Kuinka paljon Adapteon modulaarinen rakennus maksaa?

Hinta vaihtelee paljon rakennuksen koon, suunnittelun ja erityisvaatimusten mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous tarpeidesi mukaan.

Miten tilausprosessi etenee?

Prosessi alkaa aloituspalaverilla, jossa käymme läpi huolella kaikki tarpeesi ja toiveesi liittyen tiloihin. Suunnittelemme sitten rakennuksen, valmistamme moduulit tehtaallamme ja kuljetamme ne lopuksi työmaalle asennusta varten.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä