Adapteon mukautuvat rakennukset

Ensiluokkaiset ja kiertotaloutta tukevat ratkaisut rakennettuun ympäristöön

Adapteon kiertotaloudelliset ja muunneltavissa olevat rakennukset vastaavat niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin lyhyen ja pitkän aikavälin tarpeisiin. Nämä tarkasti valmistetut rakennukset vastaavat perinteisten, paikalle rakennettujen rakennusten toimivuutta ja kestävyyttä. Kouluista ja päiväkodeista toimistoihin ja moniin muihin tiloihin – modulaariset ratkaisumme tarjoavat muunneltavia tiloja jokaiseen tarpeeseen.

Office_C90_Ornskoldsvik-30_LowresolutionWEB
adapteo-daycare-gustavsberg-2020-SS9_5500_LowresolutionWEB_Crop

Yhteiskunnan hyvinvointiin suunniteltu sosiaalinen infrastruktuuri

Palvelemme julkista sektoria, johon kuuluvat kunnat, alueet, viranomaiset, julkiset laitokset ja muut yhteisöt. Merkittävä osa vuokra- ja myyntimarkkinoistamme on omistettu sosiaalisen infrastruktuurin rakentamiseen ja ylläpitoon, johon kuuluvat muun muassa koulut, päiväkodit ja vanhustenhoitopalvelut. Me Adapteolla asetamme etusijalle loppukäyttäjien tarpeet ja panostamme huomattavasti nykyaikaisten tilojen luomiseen, jotka edistävät kehitystä, oppimista ja leikkimistä.

Adapteon ratkaisut on suunniteltu sulautumaan harmonisesti ympäröivään ympäristöön ja rakennuksissamme korostuvat estetiikka, turvallisuus ja toimivuus. Adapteon avulla voit olla varma, että yhteisösi tarpeita kunnioitetaan ja niihin vastataan.

20231025-ADAPTEO29583

Oletko valmis rakentamaan uusia tai laajentamaan olemassa olevia tilojasi?

Keskustellaan tarpeistasi ja haasteistasi! Ota yhteyttä tiimiimme jo tänään ja pääset kuulemaan lisää, kuinka voimme tehdä yhteistyötä luodaksemme tarpeisiisi räätälöityjä yhteisöjä.