Ura Adapteolla

Me olemme adaptereita

Hyväksymme muutoksen. Tuomme joustavuutta jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Olemme nöyriä, innovatiivisia ongelmanratkaisijoita. Uskallamme ajatella laatikon ulkopuolelta [ja sisältä]. Saamme yhteiskunnat kukoistamaan tulevia sukupolvia ajatellen. Teemme sen yhdessä – aina kestävyyttä ajatellen.

Olemme [not so square] ajattelijoita - turha kulmikkuus ja totisuus ei istu meihin. 

DE_Kick_Off_Treppe_LowresolutionWEB

Meidän tapamme

Parempia yhdessä

Yhdessä teemme sekä toisistamme että yrityksestämme paremman. Ystävällisyydellä ja kannustamalla toisiamme olemme luoneet luottamukseen perustuvan yhteistyöilmapiirin. Se, mikä erottaa meidät muista, on omistautumisemme sille, mitä teemme ja miten saamme sen tapahtumaan. Olemme perustaneet osallistavan kulttuurin, jossa tuemme toisiamme ja jaamme tietoamme. Voimme aina kysyä toisiltamme, jos tarvitsemme auttavaa kättä. Yhdessä – näin tuomme arvoa ja menestystä.

20210610_Adapteo-Darmstadt-f-31_WEB

Meidän ajattelutapamme

Mukautuvuuden vahvuus

Sopeutumiskyky ei ole vain liiketoimintamme ydin, se on myös pääfilosofiamme. Kun olet osa meidän matkaamme, tarkoittaa se joustavuuden omaksumista, ratkaisujen etsimistä, proaktiivisuutta ja aina uusien mahdollisuuksien etsimistä. Työskentelemme nopeatempoisessa ympäristössä ja saamme asiat tapahtumaan nopeammin kuin useimmat. Koska kestävyys on meille elintärkeää niin toimituksissamme kuin myös työpaikan kulttuurissa, mahdollistamme terveen työ- ja perhe-elämän tasapainon kilpaillessamme huippunopeudella.

20230822-ADAPTEO-DAG-2-24574_LowresolutionWEB

Tavoitteemme

Halu kasvaa

Olemme alamme edelläkävijöitä ja pyrimme innovoimaan kestävää kehitystä ajatellen. Luomme avoimin mielin uusia ja odottamattomia ratkaisuja mukautuvaan tulevaisuuteen. Emme koskaan seiso paikallamme – kehitämme jatkuvasti taitojamme erilaisten haasteiden ja mielenkiintoisten projektien kautta. Edessämme olevalla kasvumatkalla on monia jännittäviä tilaisuuksia, joihin voimme tarttua – ja aiomme pitää hauskaa niin tehdessämme.

O12_WEB

Tarkoituksemme

Saamme yhteiskunnan kukoistamaan

Olemme sitoutuneet korkeampaan tarkoitukseen – mukautuvien yhteiskuntien rakentamiseen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kiertotaloudellisella liiketoimintamallillamme autamme ihmisiä menestymään ja oppimaan. Parannamme loppukäyttäjien arkea, mutta teemme sen aina ympäristöä kunnioittaen. Rakentamalla, skaalaamalla, pienentämällä ja uudelleenkäyttämällä rakennuksiamme teemme muutoksen ihmisten elämään ja yhteiskuntaan yleisesti.

EKL_3150 (3)

Liity meidän [not so square] tiimiimme

Meitä on Adapteolla noin 500 ihmistä tekemässä arvokasta työtä yhdessä. Käyttämällä erilaisia ​​taitojamme, taustojamme, kahvitottumuksiamme ja persoonallisuuksiamme luomme arvoa tuleville sukupolville. Mutta nyt me olemme puhuneet tarpeeksi meistä –  juuri nyt olemme enemmän kiinnostuneita sinusta.