Adapteon koulut

Moduulit, jotka muuntautuvat kehittymiseen ja oppimiseen

Maailma on muuttunut ja niin ovat koulutkin. Kouluilta odotetaan nykyisin paljon, ja koulutiloilla on suuri merkitys oppilaiden ja henkilökunnan viihtymiseen, hyvinvointiin ja lopulta oppimisen tuloksiin. Adapteo-koulu on meidän näkemyksemme nykyajan koulusta, jossa tilat vastaavat modernin oppimisen vaatimuksia.
School-Siilinjarvi-Finland-C90-2019-9_WEB_Crop
School_Hybrid_Dollhouse_open_LowresolutionWEB

Adapteon koulu voi näyttää esimerkiksi tältä

Nykyaikainen koulu soveltuu sekä kehittymiseen että oppimiseen. Koulut asettavat nykyään suuria vaatimuksia oppilaiden ja henkilökunnan työympäristölle – me varmistamme, että nämä vaatimukset täyttyvät.

Modulaarisen rakennustekniikan ansiosta koulurakennus on helppo mukauttaa ja muuttaa tarpeidesi mukaan.

Jos saisin rakentaa koulun, siinä olisi…

Testasimme rakennustemme muunneltavuuden, kun kuusivuotias Emma sai suunnitella unelmiensa koulun. Rakennustemme kokoa ja muotoa voi muunnella tilanteen mukaan, ja olemme aina avoimia uusille ideoille ja ajattelutavoille. Haluamme varmistua, että mitä tahansa tulevaisuus tuokaan tullessaan, pystymme mukautumaan siihen.

school-SE-Rudboda-kloss-3_LowresolutionWEB

Siirrettävä koulu – pysyviä vaikutuksia

Adapteon koulurakennukset tarjoavat hyvin suunniteltua tilaa oppimiseen. Koulumoduulimme joustavat ja mukautuvat monella eri tasolla:

  • Rakennuksen muoto: rakennuksen kokoa, muotoa ja pohjaratkaisuja voidaan vaihdella tarpeiden mukaan.
  • Yksittäiset moduulit: kantavat rakenteet on keskitetty, jolloin on vähemmän valmiiksi "lukittuja" seiniä. Muunneltavuutta voidaan tehostaa entisestään käytön aikana siirtoseinillä.
  • Talotekniikka: rakennuksissa on erinomaiset varaukset talotekniikan asennuksille. Rakennus voidaan myös yhdistää toisen rakennuksen automaation piiriin. 
  • Ulkoasun viimeistely ja arkkitehtuuri: rakentamisen yhteydessä on mahdollisuus eri julkisivuväreihin, erilaisiin kattomalleihin sekä terasseihin ja katoksiin. 

Miksi valita Adapteo?

Joustavuus

Joustavuus

Kaikki rakennuksemme rakennetaan modulaarisella rakennustavalla, mikä tekee niistä helposti muunneltavia.
Sinun tarpeisiisi räätälöity

Sinun tarpeisiisi räätälöity

Tarvitsitpa rakennuksen muutamaksi kuukaudeksi tai pysyvästi, voit valita parhaiten sinulle sopivan ratkaisun.
Korkea laatu

Korkea laatu

Valitse erilaisin ominaisuuksin varusteltuja ratkaisuja, jotka vaihtelevat kustannustehokkaista vaihtoehdoista premium-ratkaisuihin sekä vastaavat sekä lyhyen että pitkän aikavälin tarpeisiin.
20231025-ADAPTEO29583

Haluatko kuulla lisää muunneltavista koulurakennuksista?

Ota meihin yhteyttä!