Sisällöt

Ajankohtaista

Täältä löydät uusimmat blogit, webinaarit, oppaat sekä uutiset. 

Blogit

Tutustu blogeihin ja artikkeleihin

Sano kyllä tieteelle!

Blogit

Sano kyllä tieteelle!

Ilmastotasapainon saavuttaaksemme kaikki keinot on otettava käyttöön. Hiilipäästöjemme nollaaminen tulee olemaan haastavaa, mutta tarpeellista.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tutustu Adapteon ajankohtaisiin uutisiin

Oppaat ja raportit

Tutustu Adapteon oppaisiin ja raportteihin

Raportit

Vastuullisuusraportti 2023

Vuosi 2023 oli Adapteolle ratkaiseva vuosi. Taloudellinen taantuma sekä geopoliittiset epävarmuustekijät toivat haasteita toimintaamme, mutta näistä tekijöistä huolimatta pystyimme menestymään. Meille on ensisijaisen tärkeää varmistaa oikeudenmukainen pääsy keskeisiin palveluihin, kuten terveydenhuoltoon, koulutukseen ja asumiseen. Me haluamme olla myös ratkaisevassa roolissa ohjaamassa yhteiskuntaa kohti kiertotaloutta.

Kestävän kehityksen raportissamme näet yleiskatsauksen tekemisistämme ja ponnisteluistamme vuonna 2023. Kerromme myös, kuinka olemme sisällyttäneet kestävän kehityksen liiketoimintastrategiaamme.

Lue raportti

Raportit

Vastuullisuusraportti 2022

Vuoden 2022 tuomista makrotaloudellisista haasteista huolimatta Adapteolla oli menestyksekäs liiketoimintavuosi. Näimme tuotteillemme ja palveluillemme kasvavaa kysyntää. Pystyimme jälleen toimittamaan tuotteitamme pandemian vaikutusten jälkeen jälkeen asiakkaillemme ajallaan ja hyvin tuloksin.

Lue raportti

Oppaat

Ostajan opas

Olipa kyse sitten lisätilasta, väistötilasta tai pitkäaikaisesta tarpeesta, toteutetaan se yhdessä. Ostajan oppaastamme saat arvokasta tietoa hankinnan tueksi.

Lataa opas
kuva-kimmo-risnen

Webinaarit

Tutustu ajankohtaisiin ja inspiroiviin webinaareihin

Tulevaisuuden modulaarinen rakentaminen -webinaari tarjoaa paljon ajankohtaisia näkökulmia, kiehtovaa keskustelua ja konkreettisia esimerkkejä ketteristä kiinteistöratkaisuista, modulaarisesta rakentamisesta ja visionäärisestä puurakentamisesta!