Adapteon ensiluokkaisia tilaratkaisuja

Valitse muuntojoustava rakentaminen

Yli 30 vuoden kokemuksella ja markkinajohtajuudella Pohjois-Euroopassa, me tuomme sinulle vertaansa vailla olevan modulaarisen rakentamistekniikan osaamisen. Muuntojoustavat tilamme soveltuvat niin tilapäisiin kuin pidempiaikaisiin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että autamme täydellisen ratkaisun etsimisessä sekä opastamme sinua prosessin jokaisessa vaiheessa.

C100Utslje30637(2)_WEB

Meistä

Adapteon edut

Joustavuus

Joustavuus

Ratkaisumme mukautuvat saumattomasti muuttuviin tarpeisiisi, sillä rakennuksia voidaan suurentaa tai pienentää ja niiden muotoa voidaan muuttaa vastaamaan mitä tahansa tarpeita.

räätälöity aikataulu

Räätälöity aikataulu

Lyhytaikaisten hätätilanteiden sattuessa tarjoamme aikataulujen suhteen joustoa ja kykenemme pystyttämään tarvittavat rakennelmat vain muutamissa päivissä, vastaten näin nopeisiin tarpeisiinne.

Laaja valikoima

Laaja valikoima

Valitse laadukkaista ominaisuuksien valikoimasta, joka vaihtelee kustannustehokkaista vaihtoehdoista premium-tason ratkaisuihin, ja jotka soveltuvat niin lyhyen kuin pitkän aikavälin tarpeisiin.

Kestävä kehitys

Kiertotalousmalli

Kiertotalousmallin mukaisesti rakennukset voidaan rakentaa, skaalata, pienentää tai uudelleenkäyttää muutamassa viikossa, aina kestävää kehitystä ja kiertokulkua ajatellen.
Ympäristö

Kestävä kehitys

Sitoudumme kestävään kehitykseen asettamalla päärakennusmateriaaliksemme sertifioidun puun sekä minimoimalla jätteen synnyn. Toiminnallamme pyrimme yhdeksi alan kestävimmistä yrityksistä.
Taloudellinen joustavuus

Taloudellinen joustavuus

Ratkaisumme sopivat kaikkiin taloudellisiin tilanteisiin. Tarjoamme muun muassa vuokraamista ja omistamista - näin varmistamme saavutettavuuden kaikille.

_DSC0189_LowresolutionWEB

Sisäänrakennettu mukautumiskyky ja joustavuus

Rakennuksemme ovat luotettava ratkaisu epävarmoina aikoina. Toisin kuin pysyvästi paikoilleen rakennetut kiinteistöt, tilamme ovat luonnostaan ​​muunneltavia ja joustavia – aina valmiina kehittymään muuttuvien tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Vaikka tarpeet muuttuvatkin, sitoumuksemme kestävään kehitykseen pysyy vankkumattomana – kunnostamme moduulejamme ja käytämme niitä yhä uudelleen ja uudelleen

Tarjoamme myös tärkeitä tuotteita ja palveluita, jotka parantavat kokemustasi, mukaan lukien aurinkopaneelit, vahinkovakuutukset, keittiöratkaisut sekä koulutus- ja toimistolaitteet. Adapteon avulla tulevaisuutesi rakentuu innovaation, kestävyyden ja kiertokulun perustalle.

Adapteon moduulit

Ratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Kouluista ja päiväkodeista toimistoihin ja moniin muihin tiloihin, modulaariset ratkaisumme sopivat erilaisille kohderyhmille tarjoten muunneltavia tiloja, jotka mukautuvat saumattomasti tarpeisiisi.

20240104_E3A9520-HDR_INSPIROIVA_CREATIVE_Christa_Jarvenpaa_LowresolutionWEB
Koulut

Koulut

Maailma on muuttunut ja niin ovat koulutkin. Kouluilta odotetaan nykyisin paljon, ja koulutiloilla on suuri merkitys oppilaiden ja henkilökunnan viihtymiseen, hyvinvointiin ja lopulta oppimisen tuloksiin. Adapteo-koulu on meidän näkemyksemme nykyajan koulusta, jossa tilat vastaavat modernin oppimisen vaatimuksia.
HR-AdapteoGBerg-2350219-Edit_LowresolutionWEB
Tilaa leikille ja oppimiselle

Päiväkodit

Lapsen hyvä päivä koostuu leikistä, uuden oppimisesta, nukkumisesta ja maistuvasta ruoasta. Päiväkotirakennuksista taas täytyy löytyä tilat kaikille näille toiminnoille. Kun päiväkoti tarvitsee uutta tilaa, Adapteo on oikea kumppani tilan toimittamiseen. 
HR-AdapteoVsters-2340401-Edit_LowresolutionWEB
Toimistot

Toimistot

Rakenna liiketoiminnan kasvua Adapteon mukautuvien toimistotilojen avulla. Toimistorakennuksemme on suunniteltu vastaamaan ainutlaatuisia tarpeitasi, olitpa sitten lisäämässä, kehittämässä tai muuttamassa tilojesi paikkaa. Emme tarjoa vain tilaa, vaan luomme ekosysteemin, jossa yrityksesi voi menestyä.
20230223_E3A3060-HDR_INSPIROIVA_CREATIVE_AATU_HEIKKONEN-0044_LowresolutionWEB-1
Terveyskeskukset

Terveyskeskukset

Adapteon muunneltavia rakennuksia voidaan käyttää kokonaisena terveys- tai sote-keskuksena tai erillisinä osastoina. Terveyskeskuksiimme saadaan toiveidesi mukaan esimerkiksi lääkärien vastaanottohuoneet, hammashoidon tilat, laboratorio, kuvantaminen, fysioterapia ja neuvolatilat.
Capture0104-2_Stellan-Stephenson__LowresolutionWEB (1)
Palveluasuminen

Palveluasuminen

Adapteon palveluasumisen tilat tarjoavat joustavan ja nopeasti käyttöön otettavan ratkaisun palveluasumisen järjestämiseen. Meiltä saat täysin varustellut tilat eri-ikäisten tuentarvitsijoiden itsenäiseen asumiseen, palveluasumiseen tai kattavampaan laitoshoitoon.
1-AdapteoJnkping-2640306-Edit_LowresolutionWEB
Asuminen

Asuminen

Tarvitsitpa väliaikaisia asuntoja opiskelijoille, työntekijöille, seniorille tai vaikkapa henkilöille, joiden taloyhtiössä on meneillään putkiremontti, Adapteo tarjoaa kodikkaita ja viihtyisiä asumistiloja nopeasti ja turvallisesti.
Fehmarn belt 2
Renting

Majoitusrakennukset

Edistä rakennusprojektiasi Adapteon ensiluokkaisilla majoitusratkaisuilla, jotka on suunnattu työmaiden urakoitsijoille. Majoituspaikkamme on suunniteltu vastaamaan sekä työntekijöiden että yhteisöjen tarpeisiin, ja ne tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta.
Space_Service-1

Pääse alkuun

Näin vuokraat tiloja

Oletko kiinnostunut vuokraaman tiloja Adapteolta? 
Adapteo 20240320 0216

Adapteo kumppanina

Proaktiivinen, yhteistyökykyinen ja innostava kumppani

Käytämme aina aikaa tarpeidesi ymmärtämiseen, ja haluamme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Otamme vastuun koko prosessista aina suunnittelusta rakentamiseen ja tilojen ylläpitoon.