Adapteosta

Rakentamassa mukautuvaa tulevaisuutta

Uskomme, että tulevaisuus on mukautuva ja kiertotalousmallia noudattava.  Kiertotaloudellinen liiketoimintamallimme ja kunnianhimoinen kestävän kehityksen suunnitelmamme ovat täysin integroituja mukautettavien tilaratkaisujen tarjontaamme. Voimme uudelleen käyttää, laajentaa, pienentää ja jopa siirtää rakennuksiamme muutamassa viikossa.

Capture0002-5_Stellan-Stephenson__LowresolutionWEB
DSC9670 1920x1080

Näin muovaamme muuntautuvia, kestäviä yhteiskuntia

Valikoimamme sisältää korkealuokkaisia, siirtokelpoisia tiloja, jotka on räätälöity koulujen, päiväkotien, toimistojen, asuntojen ja muiden tilojen muuttuviin tarpeisiin.

Sitoutumisemme mukautuviin tiloihin edistää yhteiskunnallista joustavuutta ja kestävyyttä tarjoamalla ratkaisuja, jotka kulkevat käsi kädessä ihmisten ja planeetan hyvinvoinnin kanssa.

Adapteo lyhyesti

9

Markkinapaikkaa - Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Belgia, Liettua, Viro ja Alankomaat. 

1.5M

Modulaarinen rakennusportfolio kattaa 1,5 miljoonaa neliömetriä.

1000+

Palvelemme tuhansia asiakkaita, kuten kuntien päättäjiä, oppilaitoksia, yrityksiä ja terveydenhuollon tarjoajia.

Nr1

Pohjois-Euroopan johtava muuntautuvien tilojen kumppani, joka tarjoaa huippuluokan kiertotaloudellisia ratkaisuja.

60+

Yli 60:n vuoden kokemus muuntautuvien ratkaisujen toimittamisesta.

Mihin me uskomme

Kolme peruspilariamme

Adapteolla meidän toimintamme ja käyttäytymisemme on aivan yhtä tärkeää kuin se, mitä ratkaisuja toimitamme asiakkaillemme. Tämä periaate ohjaa vuorovaikutustamme työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa muodostaen kulttuurimme perustan.

Premium

Proaktiivisuus

Asiakas- ja loppukäyttäjäkeskeisyyden juuret perustuvat laajaan asiantuntemukseemme, jossa pyrimme ennakoimaan tarpeita ja ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Proactive

Yhteistyö

Edistämme kasvua ja tehokkuutta jakamalla tietoa ja taitoa sisäisesti ja asiakkaidemme kanssa. Luomme ratkaisuja, joista on hyötyä monille - samalla asetamme etusijalle niin ihmiset kuin planeetankin.

Hub

Sitoutuminen

Rakennamme luottamusta ja avoimuutta sekä otamme vastuuta organisaatiostamme ja kumppanuuksistamme.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymykset ja vastaukset

Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et löytänyt kysymykseesi vastausta.

Mitä modulaariset tilaratkaisut ovat?

Monet ihmiset käyttävät moduulirakennuksista termejä parakki ja paviljonki. Modulaarinen rakennusratkaisu on kuitenkin paljon enemmän – sillä on nimittäin samat standardit kuin pysyvälläkin rakennuksella. Moduulirakentaminen tarkoittaa sitä, että rakennusosat valmistetaan moduuleiksi tehtaalla, jonka jälkeen ne kuljetetaan rakennuspaikalle, jossa ne kootaan ja liitetään yhteen. Tämä lähestymistapa on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen.

Kuinka kauan moduulirakennuksen asentamisessa kestää?

Rakennusaika vaihtelee projektin laajuuden ja monimutkaisuuden mukaan, mutta yleensä moduulirakennukset voidaan asentaa perinteisiä rakennusmenetelmiä huomattavasti nopeammin, usein muutamissa viikoissa.

Kuinka paljon Adapteon modulaarinen rakennus maksaa?

Hinta vaihtelee paljon rakennuksen koon, suunnittelun ja erityisvaatimusten mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous tarpeidesi mukaan.

Miten tilausprosessi etenee?

Prosessi alkaa aloituspalaverilla, jossa käymme läpi huolella kaikki tarpeesi ja toiveesi liittyen tiloihin. Suunnittelemme sitten rakennuksen, valmistamme moduulit tehtaallamme ja kuljetamme ne lopuksi työmaalle asennusta varten.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää muunneltavista tilaratkaisuista?

Ota yhteyttä myyntiimme ja mietitään yhdessä, miten voimme rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivia tilaratkaisuja.

Group päätoimipaikka – Suomi

+358 10 661 5500
info.fi@adapteo.com
Äyritie 12 A, 01510 Vantaa

Operatiivinen toiminta– Ruotsi

+46 8 590 994 40
info@adapteo.com
Gårdsvägen 14, 169 70 Solna