Adapteon malliin

Kolmoishyöty: ihmiset, planeetta ja liikevoitto 
ada49-WEB_Crop
Adapteon kiertotalousmalli

Meidän kiertotalousmallimme

Esimerkillä johtaminen

Otamme rohkeita askeleita tehdäksemme oikein. Sitoutumisemme kiertokulkuun ja tehokkuuteen on tietoinen valintamme vaikuttaa ympäristöön myönteisesti. Vastuullisen materiaalinkäytön, tehokkaan tuotannon ja vastuullisen rakentamisen avulla asetamme standardin, jota toivomme koko alan noudattavan.

Liity seuraamme tasoittamaan tietä kohti kiertotaloudellista tulevaisuutta.

Arrow

Kolminkertainen olennaisuusarviointi

Enemmän kuin standardivaatimukset

CSRD:n Double Materiality Assessment (DMA) on keskeinen arviointimalli, ja se kannustaa yrityksiä arvioimaan sekä kestävyyttään että ESG-tekijöiden vaikutusta niihin. Adapteolle kaksoisolennaisuusarviointi oli lähtökohta, ei päätepiste. Kehitimme tästä konseptista kolminkertaisen olennaisuuden lähestymistavan, johon integroimme aggressiiviset liiketoiminnan kasvutavoitteemme. Näin pystyimme paikantamaan toimintoja, jotka luovat sekä kestävää kehitystä että yritysarvoa.

Intensiivisten työpajojen ja analyysien jälkeen tunnistimme yli 50 aloitetta, jotka yhdistävät liiketoiminnan kasvun ja kestävän muutoksen. Suodatimme nämä ideat muutamaan hallittavissa olevaan joukkoon, joista jokainen kattaa arvoketjumme eri osa-alueet ja vaativat erilaisia kustannuksia ja skaalautuvuutta. Olemme jo käynnistäneet ja edistyneet 13:n ensimmäisen vaikuttavan aloitteen kanssa.​