Asuminen

Parempaa asumista yhdessä Adapteon kanssa

Tarvitsitpa väliaikaisia asuntoja opiskelijoille, työntekijöille, seniorille tai vaikkapa henkilöille, joiden taloyhtiössä on meneillään putkiremontti, Adapteo tarjoaa kodikkaita ja viihtyisiä asumistiloja nopeasti ja turvallisesti.

BJ3A4947_Crop_WEB
BJ3A4950_WEB_Crop

Räätälöityjä asumistiloja

Adapteo tarjoaa kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asuntoihin sisältyvät myös kaikki eri huonetyypit, joita tarvitaan normaaliin asumiseen: makuuhuoneet, hyvin varusteltu keittiö, kylpyhuone, olohuone ja eteinen. Kaikki asuntomme ovat kodikkaita, viihtyisiä ja täynnä luonnonvaloa.

DK_random_modules(23)_WEB

Korkealaatuinen ja mukautuva arkkitehtuuri

Adapteon moduulirakennuksiin voidaan rakentaa 1–3 kerrosta. Monikerroksisiin rakennuksiin saadaan portaikkojen lisäksi myös hissit. Kaikki Adapteon moduulirakennukset täyttävät samat rakennusmääräykset kuin pysyvätkin rakennukset. Moduuliasunnon sisällä et edes huomaisi, että kyseessä ei ole perinteinen rakennus.

BJ3A4878_WEB

Ylevää mukavuutta modernissa ympäristössä

 

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on tarjota terveellisiä ja turvallisia tiloja. Mukautuvissa rakennuksissamme sisäolosuhteet on luotu optimaalisiksi muun muassa oikealle tasolle säädetyllä ilmastoinnilla, lämmityksellä, valaistuksella ja äänimaailmalla – jotta tilojen asukkaat viihtyisivät mahdollisimman hyvin uudessa kodissaan.

Rodby-Ex_TOR2178_WEB

Täydellinen ratkaisu, kun tarvitset korkealaatuista tilaa nopeasti

Adapteon mukautuvat rakennukset ovat täydellinen ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitset laadukasta tilaa nopealla aikataululla. Majoitustilamme sopivat myös tilanteeseen, jossa tarve on vain väliaikaista. Voit vuokrata moduulirakennuksen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset sen. Ja jos tilanteet muuttuvat, tilaa ja vuokrasopimusta voidaan muokata vastaamaan uusia tarpeitasi. Samoin voit ostaa moduulirakennuksen heti omaksesi, mutta voit edelleen muokata sitä tarpeen tullen tulevaisuudessa.
_MG_8524_LowresolutionWEB_crop

Kiertotaloudellisia asumisratkaisuja

Adapteon mukautuvat rakennukset ovat malliesimerkki kestävästä rakentamisesta. Kun et itse enää tarvitse tilaa, viemme sen pois ja käytämme sitä uudelleen jossain muualla. Asuinmoduulimme ovat hyvin eristettyjä ja suunniteltu pohjoisiin ilmasto-oloihin. Asetamme etusijalle myös vähäpäästöisten rakennusmateriaalien käytön, mikä takaa terveellisemmän sisäympäristön asukkaillemme.

20210610_Adapteo-Darmstadt-f-22_WEB

Helppoa budjetointia ja huoletonta ylläpitoa

Adapteon tilat ovat kustannustehokas tapa saada lisätilaa majoitukseen. Tilojen vuokraus vapauttaa sinut odottamattomista kiinteistökuluista ja kiinteistön ylläpitoon liittyvistä velvoitteista. Vuokrasopimuksen aikana tarjoamme kaikille asiakkaillemme 24/7-huoltopalvelua.

Asiakastarinat

Read about how it worked for others