Lisäpalvelut

Adapteon lisätuotteet ja -palvelut

20220729-Adapteo-Modular_Office_C90_Semi-open_Dollhouse_1stFloor_WEB_Crop

Tarjoamme erilaisia lisätuotteita ja -palveluita, joilla voit täydentää Adapteolta valitsemaasi modulaarista rakennusta. Modulaariset rakennuksemme on suunniteltu sinun tarpeesi mielessä pitäen aina ulkoasusta toiminnallisuuteen ja materiaaleista viimeistelyyn. Vuokratessasi tai ostaessasi meiltä siirtokelpoisen rakennuksen, tarjoamme lisäksi valikoiman elämää helpottavia tuotteita ja palveluja. Tutustu yleisimpiin paketteihimme ja siihen, miten voimme tukea sinua.

Tarjontamme

Yleisimmät tuotteemme ja palvelumme

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Koulutus- ja toimistovälineet

Koulutus- ja toimistovälineet

Kalusteet

Kalusteet

Home economics facilities

Keittiö ja ammattikeittiö

HR-AdapteoVsters-2340418-Edit_LowresolutionWEB copy

Kalusteet

Lisätarvikkeena toimitetut kalusteet on helppo ja taloudellinen ratkaisu alasta riippumatta. Viihtyisät ja fiksusti kalustetut työtilat tehostavat työskentelyä, ja kun ergonomiaan ja harkittuihin ratkaisuihin panostetaan, työntekijöille varmistetaan oikeanlaiset olosuhteet suoriutua työstään hyvin.
solcell

Aurinkopaneelit

Valitsemalla aurinkopaneelit edistät ympäristövaikutusten vähentämistä. Tuotat itse sähköä koko vuokrasuhteen ajan ja voit myös myydä ylijäämän.

Adapteo huolehtii kaikesta, mikä liittyy aloitus- ja lopetusilmoitukseen, vuoropuheluun sähköverkon omistajien kanssa, sekä kokoonpanoon ja asennukseen pätevän sähköasentajan toimesta.

Insurance_icon_1080x1080

Vaurioturva

Lisäämällä vaurioturvan sopimukseesi vältyt siltä riskiltä, että joutuisit vuokrasuhteen päättyessä maksamaan ennalta arvaamattoman summan moduulirakennuksen epänormaalin kulumisen takia. Sen sijaan maksat kiinteän hinnan joka kuukausi, ja kustannuksesi pysyvät näin paremmin hallinnassa.
HR-AdapteoVsters-2340404-Edit_LowresolutionWEB

Koulutus- ja toimistovälineet

Tämä vaihtoehto tarjoaa peruslaitteet, joilla tilat varustetaan käytettäväksi toimistona tai muuna oppimisympäristönä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Se sisältää muun muassa valkotaulun, projektorinäytön ja kaapeloinnin.
ADAPTEO_MG_2040_LowresolutionWEB

Keittiö ja ammattikeittiö

Adapteo tarjoaa sarjan ammattikeittiöitä, jotka voidaan asentaa eri alojen rakennuksiin. Keittiöt ovat tunnettujen tuotemerkkien ja toimittajien valmistamia korkean laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Keittiömme on kehitetty yhteistyössä kokeneiden keittiökumppaneiden ja asiakkaidemme kanssa.
Groundwork_WEB

Maarakennustyöt

Tontilla on tehtävä monia erilaisia töitä sen mukaan, miltä maaperä näyttää ja missä rakennus tulee sijaitsemaan. Jättäessäsi maarakennustyöt meille, huolehdimme muun muassa maaperäolosuhteiden arvioinnista, kaivuutöistä, perustusten vakauttamisesta sekä sähkö-, vesi- ja viemäriliitäntöjen valmisteluista.
Outdoor_Furniture

Maisemointi

Ulkoympäristö on tärkeä osa sosiaalista kanssakäymistä, hyvinvointia tai leikkiä, ja sitä voidaan pitää yrityksesi tilojen jatkeena. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ulkoympäristöihin ja mukautamme ne pinta-alan, budjetin, toimialan ja tarpeiden mukaan.
Facility_management_WEB

Kiinteistönhallinta

Säännöllinen siivous? Lisäsiivous? Lumenauraus? Apua kulutustarvikkeiden täydentämiseen?  Jotain muuta? Tarpeistasi riippumatta voit säästää aikaa valitsemalla kiinteistönhallintapalvelumme ja varmistaa samalla ympäristön pysymisen puhtaana ja miellyttävänä.
Catering_WEB

Ateriapalvelu

Tarjositpa sitten työpaikkalounasta tai kaikki asukkaiden päivän ateriat, on tämä käytännöllinen vaihtoehto tämän option valitseville. Toimitamme terveellistä, maukasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa tarpeidesi mukaan.