Referenssit

Adapteo toimitti Nastolan terveyskeskukselle valoisat ja toimivat väistötilat, jotka vastaavat hienosti sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Adapteon väistötila ratkaisi tilaongelman Uudenkaupungin Pohitullin yhtenäiskoulussa. Vanha koulu purettiin ja oli kiire saada uusi ruokala ja ...

Adapteon Care -hoivakotiympäristö oli helpotus Muonion pitkäaikaiseen hoivapaikkapulaan. Kunnalla oli erityinen tarve hoivayksikölle, jossa samaan pihapiiriin pystyttä...

Adapteo rakensi Kempeleen Ylikylän koulun yhteyteen koulurakennuksen, joka on yhdistetty käytävällä sydänkouluun. Projekti saatiin vietyä ...

Terveystalon työterveysasema Porvoon Kilpilahdessa valitsi Adapteon modulaarisen ja hyvin varustellun tilakokonaisuuden, jossa on tehokas pohjaratkaisu.

Adapteon Orimattilaan toimittama päiväkotirakennus kerää ylistäviä kommentteja käyttäjälähtöisyydellään. Lue lisää!

Helsingin palloseura sai uuden modernin toimisto- ja pukuhuonerakennuksen, jonka tilat läpäisivät jopa Kansallisen Liigan tiukat lisenssivaatimukset.

Laukaan kirkonkylän koulu odottaa uutta koulurakennusta. Tilattu väistötila toimitettiin kuitenkin etuajassa vanhan koulun sisäilmaongelmien vuoksi.

Laukaan kunnanvirasto tarvitsi väistötilaa, ja uuden hybridimallisen toimistorakennuksen toimitti lopulta Adapteo.

Enon hammashoitola Joensuussa sai jäädä omalle kylälle, kun korvaavat tilat saatiin Adapteolta. Lue, miten tilat ovat sopineet hammashoitoon!

Tursolan päiväkoti joutui etsimään uudet päiväkotitilat nopeasti tulipalon takia. Päiväkoti saikin uudet tilat ...

Orimattilan yhteiskoulussa oli kärsitty jo tovin sisäilmaongelmista. Pitkään toivottu väistötila saatiin lopulta syyslukukaudelle 2020 Adapteolta.

Essote tarvitsi väistötiloja lasten psykiatrisen osastonsa ja sairaalaopetuksen tiloiksi. Sisäilmaongelma paheni, ja uudet tilat tarvittiin nopeasti.

Kansainväliseen AGCO-konserniin kuuluvalla Valtralla oli akuutti tarve saada uusia toimistotiloja nopeasti Suolahden tehtaallensa. Lue, miten Adapteo ratkaisi tilantarpeen.

Adapteon rakennuksiin saa täysin varustellut valmistus- ja jakelukeittiöt jopa 400 hengen ruokkimiseen. Aivan kuten mihin tahansa rakennukseen.

Tahvonlahden ala-asteen koululaiset ovat jo kotiutuneet uusiin valoisiin tiloihinsa. Helsingin Laajasaloon nousi Adapteon ensimmäinen kolmikerroksinen koulurakennus.

Linnainmaan päiväkoti muutti elokuussa 2018 Adapteon toimittamiin väistötiloihin. Lue, miten arki on sujunut ja tiloissa viihdytty!

Adapteo toimitti Ahmon koululle uudet koulutilat vanhojen oheen. Haasteena oli kuitenkin rakennuksen mahtuminen aiemmin rakennetulle tontille.

Tiirismaan koulu on toiminut jo jonkin aikaa väistötiloissa. Koulu tarvitsi lisää tilaa, ja Adapteo toimitti koululle lisärakennuksen, ...

Nekalaan valmistui Suomen ensimmäinen moduuleista rakennettu kirjasto. Poikkeuksellista toteutuksessa oli myös toivottu värikäs kokonaisuus.

Adapteo toimitti Nurmijärven Yhteiskoulun pihalle kaksi isoa väistötilaa, joista toiseen tehtiin puhdasilmaluokka. Luokkahuone on S1-sisäilmaluokituksen ...

Adapteon tilat toivat suuren helpotuksen Uudenkaupungin Kalannin alakoulun vuosia jatkuneisiin sisäilmaongelmiin. Laaja väistötila saatiin rivakasti valmiiksi ja ...

Adapteo kasvatti muutamassa kuukaudessa eteläruotsalaisen Laholmin kunnan hoivakodin kapasiteettia 40 uudella huoneella. Tila tuli tarpeeseen.

Gustavsbergin kuntaan Ruotsissa oli muuttanut paljon lapsiperheitä, ja kunta tarvitsi äkkiä lisää tilaa päiväkodeilleen. Lue, miten Adapteon tiloista ...

Kämpastenin koulutuskeskuksen ravintola Ruotsin Sigtunan kunnassa tuhoutui täysin tulipalossa. Ravintola sai kuitenkin uudet edustavat tilat Adpateon moduulirakennuksesta.

Boråsin sairaalassa päätettiin purkaa vanha lasten ja nuorten psykiatrisen osaston rakennus ja rakentaa tilalle uusi. Rakennusurakan aikana osasto ...