Referenssit

Tutustu rakentamiimme kohteisiin referenssitarinoistamme ja löydä inspiraatiota ja ideoita myös omaan tarvitsemaasi rakennukseen.

Kempeleeseen näyttävä ja toimiva koulurakennus pysyvään käyttöön

Adapteo rakensi Kempeleen Ylikylän koulun yhteyteen koulurakennuksen, joka on yhdistetty käytävällä sydänkouluun. Projekti saatiin vietyä ...

Modulaarinen työterveysasema Terveystalolle

Terveystalon työterveysasema Porvoon Kilpilahdessa valitsi Adapteon modulaarisen ja hyvin varustellun tilakokonaisuuden, jossa on tehokas pohjaratkaisu.

Kirkonkylän koululle Adapteo-koulu etuajassa

Laukaan kirkonkylän koulu odottaa uutta koulurakennusta. Tilattu väistötila toimitettiin kuitenkin etuajassa vanhan koulun sisäilmaongelmien vuoksi.

Laukaan kunnanvirastolle hybriditoimisto

Laukaan kunnanvirasto tarvitsi väistötilaa, ja uuden hybridimallisen toimistorakennuksen toimitti lopulta Adapteo.

Enon hammashoitola säilyi kylällä

Enon hammashoitola Joensuussa sai jäädä omalle kylälle, kun korvaavat tilat saatiin Adapteolta. Lue, miten tilat ovat sopineet hammashoitoon!

Uudet päiväkotitilat ennätysajassa

Tursolan päiväkoti joutui etsimään uudet päiväkotitilat nopeasti tulipalon takia. Päiväkoti saikin uudet tilat ...

Orimattilan yhteiskoululle toivottu väistötila

Orimattilan yhteiskoulussa oli kärsitty jo tovin sisäilmaongelmista. Pitkään toivottu väistötila saatiin lopulta syyslukukaudelle 2020 Adapteolta.

Lasten psykiatrinen osasto ja sairaalakoulu

Essote tarvitsi väistötiloja lasten psykiatrisen osastonsa ja sairaalaopetuksen tiloiksi. Sisäilmaongelma paheni, ja uudet tilat tarvittiin nopeasti.

Valtralle uusi moderni toimisto vanhan jatkeeksi

Kansainväliseen AGCO-konserniin kuuluvalla Valtralla oli akuutti tarve saada uusia toimistotiloja nopeasti Suolahden tehtaallensa. Lue, miten Adapteo ratkaisi tilantarpeen.

Linnainmaan päiväkoti viihtyy Adapteon tiloissa

Linnainmaan päiväkoti muutti elokuussa 2018 Adapteon toimittamiin väistötiloihin. Lue, miten arki on sujunut ja tiloissa viihdytty!

Adapteo toi avun Ahmon koulun ahdinkoon

Adapteo toimitti Ahmon koululle uudet koulutilat vanhojen oheen. Haasteena oli kuitenkin rakennuksen mahtuminen aiemmin rakennetulle tontille.

Tiirismaan koululaisille nopeasti lisätilaa

Tiirismaan koulu on toiminut jo jonkin aikaa väistötiloissa. Koulu tarvitsi lisää tilaa, ja Adapteo toimitti koululle lisärakennuksen, ...

Nurmijärven Yhteiskoululle puhdasilmaluokkia

Adapteo toimitti Nurmijärven Yhteiskoulun pihalle kaksi isoa väistötilaa, joista toiseen tehtiin puhdasilmaluokka. Luokkahuone on S1-sisäilmaluokituksen ...

Moduulipäiväkoti ratkaisi kasvavan kunnan tilantarpeen

Gustavsbergin kuntaan Ruotsissa oli muuttanut paljon lapsiperheitä, ja kunta tarvitsi äkkiä lisää tilaa päiväkodeilleen. Lue, miten Adapteon tiloista ...

Ravintolalle uudet tilat moduuli­rakennuksesta

Kämpastenin koulutuskeskuksen ravintola Ruotsin Sigtunan kunnassa tuhoutui täysin tulipalossa. Ravintola sai kuitenkin uudet edustavat tilat Adpateon moduulirakennuksesta.

Boråsin sairaala sai väistötilat Adapteolta

Boråsin sairaalassa päätettiin purkaa vanha lasten ja nuorten psykiatrisen osaston rakennus ja rakentaa tilalle uusi. Rakennusurakan aikana osasto ...