Adapteo-terveysasema

Aivan kuten mikä tahansa terveysasema

Adapteon muunneltavia rakennuksia voidaan käyttää kokonaisena terveyskeskuksena tai erillisinä osastoina. Terveyskeskuksiimme saadaan toiveidesi mukaan esimerkiksi lääkärien vastaanottohuoneet, hammashoidon tilat, laboratorio ja neuvolatilat. Vaikka moduulitiloja käytetään monesti väliaikaisina tiloina, rakennustemme sisätilat ovat aivan yhtä toimivat ja hyvin varustellut kuin perinteisetkin terveysasemat.

Joustava ja nopea ratkaisu kunnan tilantarpeisiin

Moduuleista rakennettavat terveyskeskustilat ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitaan korkealaatuista tilaa ja nopeasti. Pysyvän terveyskeskusrakennuksen rakentamiseen menee useampi vuosi, kun moduulirakennus saadaan käyttökuntoon alla vuodessa.

Moduuliterveyskeskuksiamme voidaan myös aina muokata käyttöönoton jälkeenkin. Näin kunta voi esimerkiksi lisätä tilojaan myöhemmin ja tarjota muita järjestämiään palveluja samassa osoitteessa terveyskeskuksen kanssa.

Lataa Adapteo-terveysaseman mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteo-terveysaseman pohjapiirustus voisi näyttää? Lataa mallipohjamme potilastilat ja henkilökunnan tilat sisältävästä rakennuksesta.

 

Lataa mallipohja

Pysyvä tai vuokrattu rakennus

Kun vuokraat tarvitsemasi rakennuksen, olet sidottu siihen ainoastaan sen ajan, kun sinulla on rakennukselle käyttöä. Jos tilanteet muuttuvat, moduulirakennus voidaan purkaa ja viedä pois. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia tiloista. Vuokraaminen tekee myös tilan budjetoinnista helppoa.

Tarjoamme myös mahdollisuutta liisata tai ostaa Adapteo-terveysasema, jos tiedät jo ennalta rakennukselle olevan varmasti käyttöä pidemmän aikaa.

Tiedämme, mitä hyvän terveyskeskuksen rakentaminen vaatii

Tavoitteenamme on aina luoda toiminnallista, viihtyisää ja turvallista tilaa terveydenhuollon tarpeisiin. Suunnittelukokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä toimivan terveyskeskuksen rakentaminen vaatii. Osaammekin ottaa kaikki näkökulmat huomioon jo suunnittelun alkumetreillä.

Yksi tärkeä osa-alue suunnittelussa on terveyskeskuksen eri tilojen sijoittelu. Pidämme esimerkiksi huolta, että neuvola on aina sijoitettu omaan siipeensä omalla sisäänkäynnillä. Näin neuvolaan saapuvien vauvojen ja taaperoiden ei tarvitse kulkea muiden terveyskeskuksen tilojen läpi.

Sisätiloista et huomaisi eroa

Adapteon tilat voidaan rakentaa 1–3 kerrokseen. Mukaan saadaan niin portaikot kuin hissit. Rakennuksista voidaan tehdä myös täysin esteettömät sekä potilaille että liikuteltaville sairaalavälineille.

Terveyskeskuksen tilat voidaan jakaa yksityisiin huoneisiin tai jopa 200 m2 kattavaan avoimeen tilaan. Terveyskeskusrakennuksiimme saadaan kaikki vastaavat huonekalut ja varusteet kuin perinteisiin rakennuksiin – ja jopa hieman ekstraa, kuten modernit ja mukavat odotustilan kalusteet.

Terveyskeskuksiimme voidaan sisällyttää

Odotustilat

Vastaanottotilat

Tutkimushuoneet

Ensiaputilat

Osasto yönylitarkkailuun

Laboratorio

Pukuhuoneet

Taukohuoneet

Toimistot

Ruokala

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.