Adapteon modulaariset toimistorakennukset

Adapteon modulaariset toimistorakennukset

Rakenna toimistoja, joissa on tilaa menestymiselle

Kun yrityksesi kasvaa ja tarvitset lisää joustavaa toimistotilaa, Adapteon moduulitoimistot ovat loistava ratkaisu sinulle. Pysyvään rakennukseen investoimisen sijaan voit hankkia yhtä korkealaatuista ja viihtyisää tilaa huomattavasti pienemmällä panostuksella. Saamme kaikki toimistot nopeasti käyttövalmiiksi ja vuokralle juuri tarvitsemallesi ajalle.

Me haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan, joten kerro meille, mitä yrityksesi tarvitsee.

Avointa ja valoisaa toimistotilaa

Nykyajan moduulitoimistoissa jokaisen työntekijän ei tarvitse istua omissa hämärissä kopeissaan kuten vanhan ajan toimistokonteissa. Adapteo-toimisto voidaan rakentaa niin, että kaikki työskentelevät samassa avonaisessa ja valoisassa tilassa. Vaihtoehtoisesti jokaiselle saadaan myös oma yksityinen työhuone yhteisen käytävän varrelle.

Löydä sopivin hankintatapa

Kun vuokraat tarvitsemasi tilat, sinun ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä velvoitteista. Vuokraamme tarvitsemasi tilan aina haluamallesi ajalle. Lisäksi vuokrasopimuksemme ovat joustavia, ja niitä voidaan muuttaa myös sopimuskauden aikana vastaamaan uusia tarpeitasi.

Vaihtoehtoisesti voit myös liisata tai suoraan ostaa tarvitsemasi moduulirakennuksen.

Lataa toimiston mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteo-toimiston pohjapiirustus voisi näyttää? Lataa mallipohjamme kolmesta erikokoisesta modulaarisesta toimistorakennuksesta.

 

Lataa mallipohja

Optimaaliset sisäolosuhteet ja viihtyisä sisustus

Adapteon modulaarisen toimistorakennuksen ilmanvaihto, lämmitys ja esimerkiksi ääniympäristö on säädetty tarjoamaan parhaat sisäolosuhteet. Ykkösprioriteettimme onkin aina tilojen terveellisyys ja turvallisuus.

Sisätilat on viimeistelty viihtyisällä ja käytännöllisellä sisustuksella sekä kalustuksella. Oikealla kalustuksella voit luoda tilaan niin avointa yhteistyöskentelytilaa kuin yksityisiä ja rauhallisia nurkkauksia hengähdystauoille.

Muokkautuva toimistorakennus ja viimeisintä teknologiaa

Moduulitoimistorakennus voidaan rakentaa 1–3 kerrokseen yrityksesi tarpeiden mukaan. Rakennuksiin saadaan mukaan myös hissi. Moduulirakennuksen muoto voidaan myös suunnitella toiveidesi ja tontin mukaan.

Nykypäivän toimisto tarvitsee yleensä myös paljon erilaista teknologiaa toimivasta wifistä videoneuvotteluvarusteisiin. Me Adapteolla pystymme tarjoamaan kaiken tämän ja hieman ekstraakin, jotta toimistosi olisi moderni ja täydellisesti varusteltu työpaikka.

Kokoa toimistosi eri tiloista

Yksityiset toimistohuoneet

Avoin toimistotila

Neuvottelutilat

Vastaanottotilat

Myymälät

Ammatti- ja kotikeittiöt

Taukohuoneet

Kirjaamotilat

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.