Adapteo-koti

Aivan kuten kotona

Tarvitsitpa väliaikaisia asuntoja opiskelijoille, työntekijöille, seniorille tai vaikkapa henkilöille, joiden taloyhtiössä on meneillään putkiremontti, Adapteo tarjoaa kodikkaita ja viihtyisiä asumistiloja nopeasti ja turvallisesti.

Haluaisitko rakennuksestasi pohjakuvat?

Varaa suunnitteluaika

Jos haluat viitteelliset pohjakuvat omasta modulaarisesta asuinrakennuksestasi, varaa meiltä maksuton 30 min etäsuunnitteluaika. Suunnitteluaika ei velvoita sinua mihinkään.

Vaihtoehtoja yksiöistä perheasuntoihin

Adapteo-kotiin saadaan kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asuntoihin myös sisältyvät kaikki eri huonetyypit, joita tarvitaan normaaliin asumiseen: makuuhuoneet, hyvin varusteltu keittiö, kylpyhuone, olohuone ja eteinen. Kaikki asuntomme ovat kodikkaita, viihtyisiä ja täynnä luonnonvaloa.

Turvallista palveluasumista

Adapteo-koti soveltuu hyvin palveluasumisen järjestämiseen. Palveluasumisen kokonaisuuksiin voidaan sisällyttää myös monipuoliset yhteiset tilat sekä tilat hoitohenkilökunnalle.

Aivan kuten pysyvä rakennus

Adapteon moduulirakennuksiin voidaan rakentaa 1–3 kerrosta. Monikerroksisiin rakennuksiin saadaan portaikkojen lisäksi myös hissit. Kaikki Adapteon moduulirakennukset täyttävät samat rakennusmääräykset kuin pysyvätkin rakennukset. Moduuliasunnon sisällä et edes huomaisi, että kyseessä ei ole perinteinen rakennus.

Kodikasta asumista tutussa ympäristössä

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on tarjota terveellisiä ja turvallisia tiloja. Adapteo-kodin sisäolosuhteet on luoto optimaalisiksi muun muassa oikealle tasolle säädetyllä ilmastoinnilla, lämmityksellä, valaistuksella ja äänimaailmalla – jotta tilojen asukkaat viihtyisivät mahdollisimman hyvin uudessa kodissaan.

Täydellinen ratkaisu, kun tarvitset korkealaatuista tilaa nopeasti

Adapteo-koti on täydellinen ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitset laadukasta tilaa tiukassa aikataulussa. Adapteo-koti sopii myös tilanteeseen, jossa tarve on vain väliaikaista. Voit joko vuokrata tai liisata moduulirakennuksen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset sen. Ja jos tilanteet muuttuvat, tilaa ja vuokrasopimusta voidaan muokata vastaamaan uusia tarpeitasi. Samoin voit ostaa moduulirakennuksen heti omaksesi, mutta voit edelleen muokata sitä tarpeen tullen tulevaisuudessa.

Ympäristöystävällistä asumista

Adapteo-koti on malliesimerkki kestävästä rakentamisesta. Kun et itse enää tarvitse tilaa, viemme sen pois ja käytämme sitä uudelleen jossain muualla. Asuinmoduulimme ovat hyvin eristettyjä ja suunniteltu pohjoisiin ilmasto-oloihin. Asuntojen sisätiloissa käytämme taas vähäpäästöisiä, M1-luokan rakennusmateriaaleja.

Helppoa budjetointia ja huoletonta ylläpitoa

Adapteo-koti on kustannustehokas tapa saada lisätilaa majoitukseen. Tilojen vuokraus vapauttaa sinut odottamattomista kiinteistökuluista ja kiinteistön ylläpitoon liittyvistä velvoitteista. Vuokrasopimuksen aikana tarjoamme kaikille asiakkaillemme 24/7-huoltopalvelua.

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.