Ajankohtaiset tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Maksuton webinaari yksityissektorille

Tulevaisuuden modulaarinen rakentaminen

Järjestämme yhteistyössä Profession kanssa Tulevaisuuden modulaarinen rakentaminen -webinaarin tiistaina 10.10.2023 klo 9.00–10.00.

Tapahtuma tarjoaa ajankohtaisia näkökulmia, kiehtovaa keskustelua ja konkreettisia esimerkkejä ketteristä kiinteistöratkaisuista, modulaarisesta rakentamisesta ja visionäärisestä puurakentamisesta.

Aloituspuheenvuorossa kuullaan puurakentamiseen erikoistuneen arkkitehdin Jaakko Torvisen visioita modulaarisesta puurakentamisesta ja rakennuksen suunnittelusta muuntojoustavaksi.

Adapteon tuotekehitysjohtaja Aleksi Hillmann osallistuu kello 9.30 alkavaan keskusteluun aiheella Millaisia tiloja tulevaisuudessa tarvitaan, ja kannattaako seiniä jatkossa omistaa? Mukana myös Agco Powerin Validation engineer Janne Ojala ja Terveystalon toimitilapäällikkö Mikko Koskiahde.

Webinaarin vetää tv:stä tuttu dokumentaristi ja journalisti Nina Rahkola.

Maksuton webinaari on suunnattu yksityissektorille.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut hyvinvointialueilla

Kotihoito ja Palveluasuminen

Osallistumme KOPA – Kotihoito & Palveluasuminen -tapahtumaan, Suomen suurimpaan vanhusten ja vammaisten palveluiden kehitysfoorumiin Helsingin Wanhassa Satamassa 7.–8.11.2023.

Tapahtumassa kuullaan Adapteon puheenvuoro ja pohditaan, kuinka rakentaa, kehittää ja johtaa ikäihmisten ja vammaisten palveluita vastaamaan paremmin muutoksiin sekä tulevaisuuden tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Menneet tapahtumat

Laadukasta ja kestävää rakentamista hyvinvointialueille

Kuntamarkkinat

Kuntamarkkinat täytti 30 vuotta ja Adapteo oli mukana ideoita pulppuavassa julkisen sektorin vuoden suurimmassa foorumissa Helsingin Kuntatalolla 13.–14.9.2023!

Tapahtumassa kuultiin Adapteon tietoiskut molempina päivinä:

  • Keskiviikkona kello 12.00–12.20 A3.3
  • Torstaina kello 10.30–10.50 A3.1

Adapteo Finlandin toimitusjohtajan Tuomas Vaallon pitämissä puheenvuoroissa käsiteltiin hyvinvointialueiden tulevaisuutta ja riskien sekä kulujen hallintaa, kestävää puupohjaista rakentamista sekä laadukasta pidempiaikaista moduulirakentamista. Kiitos kaikille, jotka tulivat kuuntelemaan sekä tutustumaan osastollemme!

Kuntamarkkinat on ilmainen tapahtuma kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän) yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille.

Lue lisää tapahtumasta.

Tulevaisuuden optimaaliset oppimis- ja työskentelytilat

EDU Areena

Osallistuimme EDU Areena -tapahtumaan Helsingin Wanhassa Satamassa 23.3.2023.

Adapteon suunnittelupäällikkö Aleksi Hillmann piti kello 13.55 puheenvuoron, jossa käsiteltiin tulevaisuuden optimaalisia oppimis- ja työskentelytiloja, pohdittiin trendien kuten maahanmuuton vaikutusta tilasuunnitteluun sekä oppimista opetettavien ehdoilla joustavissa tiloissa. Esillä olivat Adapteo Älykoulu ja Adapteo Grow sekä A16 -päiväkodit.

Kohti muuntojoustavaa tulevaisuuden sairaalarakentamista

Tulevaisuuden Sairaala

Pidimme puheenvuoron Tulevaisuuden Sairaala -tapahtumassa Helsingissä 25.–26.4.2023.

Adapteon suunnittelupäällikön Aleksi Hillmannin 25.4. kello 15.35 pitämä tietoisku käsitteli Tulevaisuuden terveyskeskusta. Puheenvuorossa paneuduttiin muuntojoustavan tulevaisuuden terveyskeskuksen rakentamiseen ja Nastolan uuteen modulaariseen sosiaali- ja terveyskeskukseen. Esillä olivat myös kiertotalous ja Adapteon tarjoamat ratkaisut hyvinvointialueiden tilatarpeiden ratkaisemiseen joustavasti.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.