Adapteon rakennukset palveluasumiseen

Rakenna viihtyisiä ja turvallisia palveluasuntoja

Kaikenkattavaa tilaa palveluasumiseen

Adapteo-palveluasumisen tilat tarjoavat joustavan ja nopeasti käyttöön otettavan ratkaisun palveluasumisen järjestämiseen. Meiltä saat täysin varustellut tilat eri-ikäisten tuentarvitsijoiden itsenäiseen asumiseen, palveluasumiseen tai kattavampaan laitoshoitoon.

Asunnot itsenäiseen asumiseen

Adapteo-palveluasumisen rakennus kootaan moduuliasunnoista. Modulaariseen rakennukseen voidaan sisällyttää myös erilaisia yhteisiä tiloja, kuten olohuoneita, sauna- ja pyykinpesutiloja sekä ruokailutilat. Viihtyisiä koteja voidaan rakentaa niin senioreille kuin esimerkiksi vammaisten nuorten ensiasunnoiksi.

Tilat perinteisille hoitokodeille

Adapteo tarjoaa tiloja myös perinteisille hoitokodeille sekä väliaikaiseen että pysyvään käyttöön. Tilat voidaan rakentaa täysin hoitokodin tarpeiden mukaan. Moduulirakennukseen voidaan esimerkiksi valita erillisiä asuntoja tai yksityisiä huoneita yhteisen käytävän varrella. Lisäksi rakennukseen saadaan esimerkiksi jaetut sauna- ja pesutilat, hallinnon tilat, lääkärin ja hoitajien vastaanottotilat, viihtyisä ruokailutila sekä yhteiset askartelu-, liikunta- ja musiikkihuoneet.

Lataa palveluasumisen rakennuksen mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteon modulaarisen palveluasumisen rakennuksen pohjapiirustus voisi näyttää? Lataa mallipohjamme asuintilat ja henkilökunnan tilat sisältävästä kaksikerroksisesta rakennuksesta.

Lataa mallipohja

Esteettömät rakennukset

Sekä asuinrakennukset että palvelu- ja hoitokodit voidaan rakentaa jopa kolmeen kerrokseen. Moduulirakennuksista saadaan aina myös esteettömät hisseillä sekä määräysten mukaisilla rampeilla. Sisätilat voidaan rakentaa täysin ilman kynnyksiä tai käyttäen esteettömiä kynnyksiä.

Käytävien varrelle taas voidaan lisätä kaiteita tuomaan tukea sisällä liikkumiseen. Liukastumisien ja kaatumisten ehkäisemiseksi lattiamateriaalina käytetään kestävää ja liukastumatonta vinyyliä.

Asukkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ennen kaikkea

Erityisesti hoitokodeissa, joissa hoidetaan muistisairaita henkilöitä, on turvallisen ympäristön luominen ensisijaisen tärkeää. Hyvin suunniteltu kulunvalvonta, sähköinen ja automaattinen lukitusjärjestelmä sekä pako-ovet tekevät arjesta turvallisen ja sujuvan niin asukkaille kuin henkilökunnalle.

Adapteon moduulirakennukset täyttävät myös aina kaikki paloturvallisuusnormit ja -vaatimukset.

Vanhustenhoidon eri tiloja

Asuinhuoneet tai yksityiset asunnot

Pesu- ja pyykkihuollon tilat

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotilat

Jakelu- tai valmistuskeittiö sekä ruokailutilat

Henkilökunnan tilat

Harrastetilat

Yhteiset aulatilat ja olohuoneet

Vastaanottotilat

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.