Muunneltavat rakennukset Adapteolta

Miksi valita muunneltava rakennus?

Muunneltavat rakennuksemme taipuvat kaikenlaisiin tilatarpeisiin, niin lyhyeksi kuin pidemmäksi ajaksi. Etsitään sinulle yhdessä sopiva ratkaisu. Neuvomme ja autamme sinua kaikissa hankinnan vaiheissa.

Aina muunneltava ja joustava

Kun ajat ovat epävarmat, muunneltavat rakennukset vastaavat tarpeeseen. Toisin kuin rakennusteollisuuden ja kiinteistöbisneksen tarjoamat perinteiset ratkaisut, Adapteon rakennukset ovat muunneltavissa. Ne joustavat, kun tilanteesi tai tarpeesi muuttuvat. Kun et enää tarvitse rakennusta, kunnostamme sen ja käytämme sen uudelleen. Ja uudelleen.

Muunneltavan rakennuksen hyödyt

  • Rakennuksen koko ja muoto ovat muunneltavissa vastaamaan senhetkistä tarvetta
  • Rakennus voi kiireellisen tarpeen tullessa kohota paikalleen vain muutamassa päivässä
  • Vuokraa tarvittavalle ajanjaksolle tai pidemmäksikin aikaa
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali on puu, ja tuotantotapamme minimoi kertyvän jätteen
  • Rakennus voidaan siirtää ja käyttää uudelleen, ja se voi palvella kiertokulkunsa aikana useissa käyttötarkoituksissa

Tehokas kaikissa vaiheissa

Toimitamme modulaariset rakennukset kohteeseesi täysin käyttövalmiina. Tuotannon eteneminen ei häiriinny esimerkiksi sääolosuhteiden takia. Suunnittelu- ja työprosessimme takaavat nopeat ja tehokkaat toimitukset sekä erinomaisen laadun, budjetin raameissa. Rakennustyö kohteessa on nopeasti valmis, ja häiriöiden riski jää pieneksi.

Rakennusten kiertokulku

Kaikki rakennuksemme voi tarvittaessa siirtää toiseen sijaintiin. Kun vuokraat rakennuksen meiltä, kannat kortesi kiertotalouden kekoon. Kun et enää tarvitse rakennusta, sen tarina jatkuu jossakin muualla. Meille on tärkeää noudattaa alusta loppuun kiertotalouden periaatteita.

  1. Suunnittelu – Tarpeiden analysointi ja parhaan ratkaisun suunnittelu yhdessä.
  2. Toimitus – Rakennusten osien kuljetus ja kokoaminen valmiiksi rakennukseksi.
  3. Arki rakennuksessa – Tavallisesta arjesta nauttiminen terveessä ja toimivassa rakennuksessa. Jos päätät vuokrata rakennuksen, me huolehdimme sen huollosta ja ylläpidosta.
  4. Palautus – Kaikkia Adapteon rakennuksia voidaan siirtää ja muunnella. Vuokrasuhteen päätyttyä tilakokonaisuus kunnostetaan uuteen käyttötarkoitukseen jossakin muualla. Kiertotaloutta parhaimmillaan!

Taloudellista vapautta

Paras rahoitusratkaisu on aina asiakaskohtainen. Siksi tarjoamme useita vaihtoehtoja, joilla saat taloudellista liikkumavaraa. Löydämme varmasti tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Tarjoamme rahoitukseen aitoa joustoa; voit vuokrata meiltä tai omistaa mukautuvan rakennuksen. Mietitkö, mikä sinulle olisi paras ratkaisu juuri nyt? Lue alta lisää vaihtoehdoistamme. Saat selkeämmän käsityksen, miten tilanteessasi kannattaa toimia. Jos sinulle jää kysymyksiä, autamme mielellämme. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.