Adapteon koulut

Adapteon koulut

Moduulirakennukset muuntautuvat kehittymiseen ja oppimiseen

Turvallista ja toimivaa tilaa oppimiseen

Maailma on muuttunut ja niin ovat koulutkin. Kouluilta odotetaan nykyisin paljon, ja koulutiloilla on suuri merkitys oppilaiden ja henkilökunnan viihtymiseen, hyvinvointiin ja lopulta oppimisen tuloksiin. Adapteo-koulu on meidän näkemyksemme nykyajan koulusta, jossa tilat vastaavat modernin oppimisen vaatimuksia.

Jos saisin rakentaa koulun, siinä olisi…

Testasimme rakennustemme muunneltavuuden, kun kuusivuotias Emma sai suunnitella unelmiensa koulun. Rakennustemme kokoa ja muotoa voi muunnella tilanteen mukaan, ja olemme aina avoimia uusille ideoille ja ajattelutavoille. Haluamme varmistua, että mitä tahansa tulevaisuus tuokaan tullessaan, pystymme mukautumaan siihen.

Siirrettävä koulu – pysyviä vaikutuksia

Adapteo-koulu tarjoaa hyvin suunniteltua tilaa oppimiseen. Adapteon koulurakennukset ovat korkealaatuisia ja kustannustehokas ratkaisu koulutilan tarpeeseen. Koulumoduulimme ovat jo valmiiksi olemassa, jolloin rakentaminen ja tilojen käyttöönotto on nopeaa. Tilat ovat myös aina terveellisiä ja turvallisia käyttäjilleen.

Koulutilat myös pitkäaikaiseen käyttöön

Uusimmat ja tilavimmat koulurakennuksemme sopivat myös pysyvään käyttöön. Älykoulu on suunniteltu asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa yhdessä. Sen talotekniikka ja opetustekniset ratkaisut ovat huippuluokkaa ja arkkitehtuuri sulautuu ympäristöön. Tarvittaessa hyödynnetään suurta ja avointa tilaa, muunnellaan se puoliavoimeksi tai työskennellään suljetuissa huoneissa.

 

Tule tapaamaan meitä EDU Areena 2024 - tapahtumaan!

Osallistumme EDU Areena -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingin Keilarannan Business Parkissa 27.3.2024.

Olemme mukana tapahtumassa tukemassa kestävän kehityksen näkökulmia sekä innovatiivisia oppimisympäristöjä. Demografiset muutokset ja taloudelliset haasteet tuovat useita haasteita, joihin meiltä löytyy ratkaisuja. Tule siis paikan päälle kuulemaan lisää!

 

Tutustu koulurakennuksiimme

Haluatko tietää, miltä Adapteo-koulun pohjapiirustus voisi näyttää? Lataa mallipohjamme neljä luokkatilaa ja henkilökunnan tilat sisältävästä koulurakennuksesta.

 

Lataa mallipohja

Vuokraamme, myymme tai liisaamme tilat sinun ehdoillasi

Adapteon moduulikoulu toimitetaan aina sinun ehdoillasi. Vuokra- ja leasing-sopimuksessa voit vuokrata tilat juuri sille ajalle, kun tarvitset ne. Jos tilanne muuttuu vuokrasopimuksen aikana, muokkaamme moduulirakennusta tai sopimusta siten, että ne vastaavat taas senhetkisiä tarpeistasi ja tilannettasi. Myös ostettuasi Adapteo-koulun, voit muokata sitä vielä käyttöönoton jälkeenkin.

Muokkautuvat tilat moderniin oppimiseen

Nykyään oppilaat eivät enää istu koko koulupäiväänsä samassa pulpetissa, samassa luokassa ja saman opettajan kanssa. Uuden opetussuunnitelman tuomat muutokset vaativat yhä toiminnallisempia ja muokkautuvampia tiloja, jotka palvelevat eri työtapoja ja tukevat oppilaiden aktiivista osallistumista. Adapteo-koulu voidaankin rakentaa sopimaan juuri sinun koulusi tarpeisiin.

Nykyiset siirrettävät koulutilat ovat kaukana parakkikoulusta

Koulujen väistötiloista puhuttaessa monelle tulevat mieleen yksinkertaiset parakkikoulut, joissa opetus tapahtuu erillisissä kentän laidalle pinotuissa konttikouluissa. Adapteo-koulu on kuitenkin vastaisku ankeille parakkikouluille, ja haluammekin muuttaa yleisen käsityksen moduulikouluista.

Väliaikaisten koulutilojen ei tarvitse tuntua huonommalta vaihtoehdolta kuin pysyvä koulurakennus. Adapteolla olemme ylpeitä siitä, että voimme toimittaa koulutiloja, joissa on hyvä sisäilman laatu ja jotka ovat täynnä luonnonvaloa.

Oppilaiden ja henkilökunnan terveys etusijalla

Adapteo-kouluissa on otettu tilojen terveellisyys ja turvallisuus yhdeksi tärkeimmäksi prioriteetiksi. Koulutilojen sisäolosuhteet on luotu aina optimaalisiksi viranomaisten suositusten mukaisesti. Esimerkiksi ilmastointi ja lämmitys on säädetty aina tilanteen vaatimalle tasolle.

Moduulirakennukset täyttävät myös kaikki uusimmat rakennusmääräykset. Koulutilojen kalustuksessa on otettu turvallisuusasiat huomioon, ja tilat ovat esteettömiä.

Avointa tilaa tai erillisiä luokkahuoneita

Lopullinen koulurakennus kootaan valitsemistasi erilaisista moduuleista. Moduulirakennuksessa voi olla jopa kolme kerrosta, ja mukaan voidaan ottaa hissi. Moduulit voidaan rakentaa eri muotoihin, esimerkiksi L:n tai U:n muotoiseksi rakennuksesi.

Tilojen sisällä voi taas olla erillisiä luokkahuoneita, täysin avointa tilaa tai huonekaluilla jaettua avointa tilaa. Sinä päätät, mitä koulusi tarvitsee, ja me toteutamme sen!

Erikoisluokat ja koulun muut tilat

Kemianluokka

Musiikkiluokka

Liikuntatilat

Kotitalousluokka

WC-tilat

Teknisen ja tekstiilityön luokat

Ruokailutilat

Pukuhuoneet

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi modulaarisen rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Yhteydenottolomake


Ota yhteyttä

Adapteo Finland Oy
Äyritie 12 A , 01510 Vantaa

Puhelin: 010 661 5500
Sähköposti: info.fi@adapteo.com