Aina yhteistyössä

Rakennusprojektit vaativat yhteistyötä ja me arvostamme yhdessä suunnittelua. Olemme tietoisia siitä, että parhaat rakennukset syntyvät, kun suunnittelun, rakentamisen, asiakkaan ja loppukäyttäjän näkökulmat on yhdistetty optimaalisimman ratkaisun löytämiseksi. Adapteon kanssa työskentely tarkoittaa, että sinulla on projektissa mukana kumppani, joka tekee kaikkensa rakennustarpeidesi täyttämiseksi. Me tuemme sinua aina suunnittelusta rakennusvaiheeseen ja varmistamme, että loppukäyttäjät pääsevät valmiiseen, viihtyisään ja viimeisteltyyn rakennukseen. 

Tukeudu luotettavaan kumppaniin, joka on mukana kanssasi prosessin joka vaiheessa

Kun päätät lähteä yhteistyöhön kanssamme, saat rakennusprojektillesi kumppanin, joka sitoutuu projektiin ja tukee sinua prosessin joka vaiheessa. Aina suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon. Ymmärrämme niin tilaajien kuin loppukäyttäjien haasteita. Sen takia olemmekin täällä sinua varten läpi koko projektin saadaksesi muuntautuvan rakennuksen. 

Työskentelemme aina ennakoiden, yhteistyössä ja sitoutuen

Voit aina luottaa siihen, että pyrimme ennakoimaan tilanteita sekä työskentelemään yhdessä ja sitoutuneesti. Kuuntelemme sinua aina ajan kanssa ymmärtääksemme tarpeesi ja auttaaksemme sinua löytämään itsellesi parhaan ratkaisun. Työskentelemme ilolla niin asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja ulkopuolisten kumppaneidemme kanssa tuottaaksemme ratkaisuillamme lisäarvoa niin ihmisille kuin ympäristölle. Adapteolla voi olla varma, että käytettävissäsi on laaja valikoima ensiluokkaisia muuntautuvia rakennuksia niin pitkäksi aikaa, kun niitä tarvitset. 

Moni koulu, päiväkoti, kunta, yritys ja terveydenhuollon toimija on jo valinnut Adapteon kumppanikseen.  

Tilat ovat toimivat ja juurikin käyttökelpoiset tällaisissa tilanteissa. Yhteistyö Adapteon kanssa sujui hyvin, ja toiveemme otettiin hyvin huomioon.
Marjo Tiilikka
Vs. varhaiskasvatusyksikön johtaja, Kangasala

Miksi valita Adapteo?

  • Tuhansien yritysten, kuntien ja organisaatioiden luotettu kumppani 
  • Kaikki rakennuksemme ovat aina muuntautuvia 
  • Puusta rakennetut, kestävät ratkaisut 
  • Joustavat vuokra-ajat 

Miksi valita Adapteon muuntautuva rakennus?

Adapteon rakennukset auttavat sinua varautumaan tulevaan. Muuntautuvat rakennuksemme tuovat joustavuutta ja vapautta tilahankintoihin ja –tarpeisiin. Kun valitset Adapteon, sinun ei tarvitse täsmällisesti vielä tietää, mitä tulet tarvitsemaan. Muuntautuva muuttuu tarpeidesi mukaan ja sopeutuu jatkuvasti odottamattomiinkin tilanteisiin. Kun et enää tarvitse rakennusta, me muokkaamme sen uutta käyttöä vartenuudelleen ja aina uudelleen.