Ura Adapteolla

Olemme yhdessä mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta. Tilaratkaisuistamme löytyy vaihtoehto elämän joka vaiheeseen – päiväkodeista toimistoihin ja aina varttuneemman väen tilakokonaisuuksiin. Varmistamme omalta osaltamme, että yhteiskuntamme toimii hyvin. Olemme myös tietoisia kaikessa toiminnassamme niin ympäristöasioista kuin sosiaalisesta vastuunkannosta. Näin voimme luoda kestävää, tehokkaasti resursseja kuluttavaa ja turvallista tulevaisuutta.

Kasvamme yhdessä

Olemme aidosti sitoutuneita työhömme. Työyhteisöämme yhdistää jaettu halu ylittää asiakkaidemme odotukset. Tukemalla toisiamme ja jakamalla ideoita olemme saaneet luotua vahvan yhteisöllisen työkulttuurin. Työskentelemme hyväksyvässä ympäristössä, jossa jokainen tulee kuulluksi ja jossa jokainen voi vaikuttaa yrityksemme menestykseen.

Arvostamme joustavuutta

Joustavuus merkitsee meille paljon. Se ei ole ainoastaan liikeideamme ydin. Olemme toiminnassamme joustavia, katsomme tulevaan sekä olemme avoimia uuden oppimiselle – mukaudumme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin ja ympärillämme muuttuvaan maailmaan. Lisäksi pääsemme näyttämään parhaat puolemme joustavassa työympäristössä, jossa johtajamme tukevat meitä ja luottavat meihin.

Avoimet työpaikat

No jobbs right now