Vastuullisuusraportti 2022

Vuoden 2022 tuomista makrotaloudellisista haasteista huolimatta Adapteolla on ollut menestyksekäs liiketoimintavuosi. Tuotteidemme ja palveluidemme kysyntä on ollut kasvussa. Kun pandemian jälkeiset toimitusketjun seisokit ja ongelmat on ratkaistu, olemme jatkuvasti pystyneet toimittamaan asiakkaillemme ajallaan ja hyvin tuloksin.

Lue koko vuoden 2022 kestävyysraporttimme sisältäen rakennus- ja kiinteistöalan trendejä sekä strategiamme ja edistymisemme vuoden 2022 aikana.

 

Aikaisemmat raportit

Kun julkaisimme uuden brändimme vuonna 2019, aloitimme myös Adapteon kestävän kehityksen matkan. Kestävä rakennus- ja kiinteistöala on elintärkeä kestävien yhteiskuntien luomiselle.

Vuosi 2020 oli avainvuosi kestävän kehityksen matkallemme. Käynnistimme kunnianhimoisen kestävän kehityksen strategian, joka auttoi yritystä johtamaan siirtymistä kestävään rakennus- ja kiinteistöalaan.

Vuoden 2021 vastuullisuusraportissa seuraamme vastuullisuusstrategiaamme ja -ponnistelujamme, esittelemme toimintaamme ja tuomme esille, kuinka haluamme edelleen parantaa vastuullisuustyöämme.

 

Haluaisitko tietää lisää kestävän kehityksen työstämme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai neuvoja.