Rakentamassa mukautuvaa tulevaisuutta

Me Adapteolla tarjoamme korkealaatuisia muunneltavia rakennusratkaisuja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Rakennamme ja vuokraamme moduulirakennuksia, joita voi käyttää vain muutamia kuukausia tai ennalta määrittelemättömän ajan. Voimme muokata, laajentaa tai pienentää moduulirakennuksiamme vain viikoissa käyttämämme rakennustavan ansiosta. 

Me tarjoamme aina sinulle
parhaan rakennuksen

Pohjois-Euroopan johtavana joustavana kiinteistöyhtiönä tarjoamme muunneltavia rakennuksia, jotka auttavat asiakkaitamme hallitsemaan epävarmuutta. Meille on tärkeää, että ihmiset saavat viettää päivänsä oikeanlaisessa sisäympäristössä. Tämän takia pyrimme tarjoamaan parhaita mahdollisia ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin – vastaamaan myös juuri sinun tarpeitasi. Modulaarinen rakennustapamme tarjoaa kestävän vaihtoehdon joka kerta.  

 

Olemme kokenut kumppani

Laajan rakennusportfoliomme ja pitkän rakennus- ja kiinteistöalan kokemuksemme ansiosta autamme sinua saamaan juuri tarvitsemasi modulaarisen rakennuksen, sinun ehdoillasi. Asiakkaanamme voit jättää kaikki rakentamiseen liittyvät huolet meille. 

 

Teemme osamme ympäristön hyväksi

Olemme hyvin ympäristötietoisia ja haluamme tehdä oman osamme sen ympäristön suojelemiseksi tuleville sukupolville. Rakennamme energiatehokkaita moduulirakennuksia ja pyrimme jatkuvasti pienentämään ympäristöjalanjälkemme. 

  

 

Löydämme sinulle tarvitsemasi ratkaisun

Me Adapteolla aloitamme aina kuuntelemalla. Autamme sinua löytämään useiden vaihtoehtojen joukosta juuri sinun tarvitsemasi ratkaisun, juuri tarvitsemallesi ajalle. Toimiala-asiantuntijuutemme ja paikallinen tietämyksemme takaa sen, että modulaarisen rakennuksesi toimittaa sitoutunut kumppani, joka auttaa sinua projektin joka vaiheessa. 

 

538

työntekijää

8

markkina-aluetta (Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Belgia, Liettua Saksa ja Alankomaat)

1,3 M

neliömetriä vuokrattavaa tilaa 2021

282M€

liikevaihto 2021

Sertifioitu laatu-, ympäristö- ja työterveys ja turvallisuus -standardien mukaisesti