Miksi koulurakennus kannattaa tilata Adapteolta?

Adapteolta saat valoisat ja muuntautumiskykyiset tilat, jotka palvelevat juuri sinun koulusi tarpeita. Lue alta lisää!

Koulu on nopeasti käyttövalmis

Laatu, toiminnallisuus ja ympäristön hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja. Kun päätökset on tehty, tehokkaan prosessimme ansiosta koulurakennus kohoaa paikalleen nopeammin kuin uskotkaan.

  • Suunnittelemme koulun tarpeesi mukaan
  • Uudet tilat ovat tontilla muutamassa kuukaudessa
  • Rakennukset ovat aina kuin uusia
  • Vuokraamme tilat sinun ehdoillasi

Haluatko tietää, miltä koulusi pohjapiirustus voisi näyttää?

Tiloja voi muunnella tarpeen mukaan

Suunnitellaan yhdessä tilat, jotka palvelevat juuri sinun kouluasi ja sen tarpeita. Terveellisissä ja toimivissa tiloissa ei tarvitse tinkiä mukavuudesta. Modulaarinen rakennustapa huomioi myös ympäristön hyvinvoinnin. Jos tarvitset matkan varrella lisää tilaa tai osa tilasta käy tarpeettomaksi, koulurakennusta voi muunnella juuri senhetkisen tarpeen mukaan.

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Muunneltavan rakennuksen hyödyt

  • Suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
  • Täyttää pysyvän rakennuksen määräykset
  • Hyvä ilmanvaihto ja miellyttävä sisäilma
  • Mahdollisuus vesikeskuslämmitykseen
  • Tehokas valaistus ja runsaasti luonnonvaloa

Toimivaa kouluarkea valoisissa tiloissa

Millaisia tiloja toivoisit? Valitse mieleisesi valmiista pohjaratkaisuista, tai suunnitellaan yhdessä sinun koulusi tarpeisiin sopiva rakennus. Jos tonttimaata on niukasti, koulu voi kohota jopa kolmeen kerrokseen. Rakennukseen voidaan suunnitella esimerkiksi keittiö, työhuoneita, kokoustiloja ja erityisaineiden opetustiloja.

Kestävän tulevaisuuden puolesta

Yhdessä voimme viedä asioita oikeaan suuntaan. Adapteon tilat auttavat vastaamaan modernin opetuksen haasteisiin, ja teet samalla ympäristöystävällisen valinnan. Kun valitset Adapteon rakennuksen, pienennät rakentamisen ja rakennuksen käytön hiilijalanjälkeä. Modulaarinen rakennustapa on kiertotaloutta parhaimmillaan, ja nykyaikainen rakennustekniikka vähentää entisestään ympäristön kuormitusta. Näissä tiloissa on ilo oppia ja opettaa.

Varaa suunnitteluaika

Haluaisitko räätälöidyn pohjapiirroksen omasta koulustasi? Varaa meiltä 30 minuutin maksuton etäsuunnitteluaika. Saat viitteelliset pohjakuvat veloituksetta käyttöösi.