Ajankohtaista

Adapteo Groupille on myönnetty EcoVadiksen kultamitali

  • 1 min lukuaika

Adapteo

Adapteo Groupille on myönnetty kultamitali EcoVadikselta

Kansainvälisesti tunnettu kestävyyden arvioija EcoVadis on myöntänyt Adapteo Groupille kultamitalin sitoutumisestaan ja erinomaisesta suorituksestaan, mikä tarkoittaa, että Adapteo liittyy nyt maailmanlaajuisesti arvioitujen yritysten parhaimmistoon, kuuluen top 5 %:iin.

Tämä on Adapteo Groupin ensimmäinen EcoVadis-arviointi, ja kultatason saavuttaminen osoittaa, että kestävyyden asettaminen liiketoimintamme keskiöön kannattaa.

Lina K Wiles, Adapteo Groupin kestävyydestä vastaava johtaja

Tämä on Adapteo Groupin ensimmäinen EcoVadis-arviointi, ja kultatason saavuttaminen osoittaa, että kestävyyden asettaminen liiketoimintamme keskiöön kannattaa. EcoVadis tunnetaan yleisesti maailman luotetuimpana yritysten kestävyysarvioijana. Se asettaa standardin liiketoiminnan kestävyysarvioinneille, kun yli 100 000 yritystä kaikilta aloilta on arvioitu maailmanlaajuisesti. EcoVadisin tarkoituksena on nopeuttaa liiketoiminnan muutosta tarjoamalla kattava kansainvälinen vertailukohta parhaista käytännöistä.

ecovadis-lina-and-johanna-2

EcoVadisin kultamitali on vahva näyttö sitoutumisestamme ja saavutuksistamme sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuullisessa liiketoiminnassa, jossa haluamme johtaa ja muokata toimialaamme. Kestävä kehitys on osa ydintoimintaamme ja tarkoitustamme, ja tämä luokitus antaa meille, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lisäluottamusta kestävään kehitystoimintaamme alan johtavana palveluntarjoajana.

Johanna Persson, Adapteo Groupin toimitusjohtaja

 

EcoVadis-luokitus tarjoaa näyttöön perustuvan analyysin suorituskyvystä ja toimintasuunnitelman jatkuvaa parantamista varten. Adapteon liiketoimintamalli, jossa rakennukset ovat muunneltavia ja uudelleenkäytettäviä, on lähtökohtaisesti kiertotaloudellinen. Meillä on valtava etu tarjota kiertotalouden ratkaisu asiakkaillemme heidän tilantarpeisiinsa. Ja ollaksemme täysin kiertotaloudellisia – uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista ikuiseen elinkaareen, kuten olemme sitoutuneet kestävyystavoitteissamme – meidän on jatkuvasti kehityttävä. EcoVadis-arviointi antaa meille hyvän tienkartan tuleviin parannuksiin, koska se selkeyttää nykyistä asemaamme ja ohjaa priorisointia tulevina vuosina.

EcoVadiksesta

EcoVadis-arvio perustuu YK:n Global Compactin kymmenen periaatteeseen, Kansainvälisen työjärjestön (ILO) sopimuksiin, Global Reporting Initiative (GRI) -standardeihin ja ISO 26000 -standardiin. Se arvioi 21 kestävyyskriteeriä neljällä ydinteemalla: ympäristö, työ ja ihmisoikeudet, eettisyys sekä kestävä hankinta.

Adapteon näkökulma kestävään kehitykseen

Toimialamme ei ole poikkeus, ja aiomme olla edelläkävijöitä kiertotalouden liiketoimintamallilla ja kestävillä rakennuksilla, jotka ovat ratkaisu sekä yhteiskunnalle että ympäristölle. Tavoitteenamme on tulla yhdeksi alan kestävimmistä yrityksistä ja ottaa johtoasema alallamme.

evovadis-medal