Adapteo

Space to grow

Tavoitteena parempi ja sopeutuvainen yhteiskunta

Meillä Adapteolla päätavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme oikeanlaista tilaa, jota he tarvitsevat kasvaakseen ja kehittyäkseen haluamaansa suuntaan. Toteutamme tämän auttamalla kouluja, yrityksiä ja kuntia pääsemään yli rakennuksiinsa liittyvistä haasteista ja löytämään modernit ratkaisut tilantarpeisiinsa.

400

työntekijää

5

markkinaa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Saksa)

33 000

vuokrattavaa moduulia

221 M€

myynti 2018

Me ratkaisemme tilantarpeesi

Pohjoismaiden suurimpana ja Euroopan johtavana moduulitilojen toimittajana haluamme pitää huolta siitä, että kaikki saavat aina tarvitsemansa tilat. Meitä ajavat eteenpäin onnistumisen kokemukset, joita saamme, kun päivänsä tiloissamme viettävät henkilöt ovat tyytyväisiä uusiin tiloihinsa.

Laajan korkealaatuisten moduulien valikoimamme ansiosta pystymme ratkaisemaan kaikki tilantarpeet nopeasti ja asiakkaidemme toiveiden mukaan. Vuokraamme tilat, mikä antaa sinulla vapauden keskittyä olennaiseen ja jättää kaikki rakennuksen omistukseen liittyvät velvoitteet meille.

Me panostamme kestävään tulevaisuuteen

Me Adapteolla olemme hyvin ympäristötietoisia ja olemme sitoutuneita tekemään oman osamme ympäristön hyväksi. Rakentamalla energiatehokkaita moduulirakennuksia ja pitämällä oman ympäristöjalanjälkemme mahdollisimman pienenä voimme vaikuttaa merkittävästi tulevien sukupolvien puolesta.

Lue lisää Adapteon ympäristöarvoista

Me luomme tiloja, jotka ovat kaukana parakeista

Väistötilat ovat liittyneet pitkään monien mielikuvissa työmaaparakkeihin, joita käytetään rakennustyömailla toimistoina ja työntekijöiden taukohuoneina. On totta, että vastaavanlaisia parakkeja on käytetty ennen tilapäisinä tiloina esimerkiksi kouluille ja päiväkodeille.

Adapteo on kuitenkin sitkeästi tehnyt töitä tämän mielikuvan muuttamiseksi. Nykyään parakit eivät ole ainoa vaihtoehto väistötiloiksi tai lisätilaksi. Moduulirakennuksemme ovat niin paljon muutakin kuin vain katto pään päällä ja seinät pitämässä kylmän ulkopuolella.

Tavoitteenamme on tarjota viihtyisiä, terveellisiä ja turvallisia tiloja kaikille, jotka niitä tarvitsevat.

Aloitamme aina kuuntelemalla

Adapteolla aloitamme aina kuuntelemalla asiakastamme. Autamme sinua tilavalinnoissasi, jotta saisit varmasti aina tarpeitasi vastaavat tilat haluamaasi aikaan ja haluamaasi paikkaan. Toimiala-asiantuntijuutemme ja paikallisen tietämyksemme yhdistäminen takaa sinulle varman toimituksen lisäksi sitoutuneen kumppanin, joka auttaa sinua projektin joka vaiheessa.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Olemme tehneet siirrettävien koulutilojen hankinnasta mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Olemme täällä sinua varten auttamassa valinnoissasi, jotta saisit aina sen, mitä rakennukseltasi tarvitset. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinut alkuun tilojen hankinnassa.