Vanhustenhoidon tilat

Tilaa asua ja hoitaa

Kaikenkattavaa tilaa vanhustenhoitoon

Adapteon moduuleista rakennettavat tilat soveltuvat hyvin vanhustenhoitoon, jonka vaatimukset voivat vaihdella asumisen tuen tarpeen mukaan. Meiltä saat täysin varustellut tilat niin vanhusten itsenäiseen asumiseen, palveluasumiseen kuin kattavampaan laitoshoitoon.

Asunnot itsenäiseen asumiseen

Kun asukkaan kunto on vielä hyvä ja kotona asuminen on mieluisin vaihtoehto, Adapteo tarjoaa tässä tilanteessa eläville senioreille tavallisia asuinrakennuksia, jotka koostuvat kodikkaista moduuliasunnoista. Rakennukseen voidaan sisällyttää myös erilaisia yhteisiä tiloja, kuten olohuoneita, sauna- ja pyykinpesutiloja sekä ruokailutilat.

 

Tilat perinteisille hoitokodeille

Adapteo tarjoaa tiloja myös perinteisille hoitokodeille väliaikaiseen käyttöön sekä pidemmiksi ajoiksi, jopa 10 vuodeksi. Tilat voidaan rakentaa täysin hoitokodin tarpeiden mukaan. Rakennukseen voidaan esimerkiksi valita erillisiä asuntoja tai yksityisiä huoneita yhteisen käytävän varrella. Lisäksi rakennukseen saadaan esimerkiksi jaetut sauna- ja pesutilat, hallinnon tilat, lääkärin ja hoitajien vastaanottotilat, viihtyisä ruokailutila sekä yhteiset askartelu-, liikunta- ja musiikkihuoneet.

Esteettömät rakennukset

Sekä asuinrakennukset että palvelu- ja hoitokodit voidaan rakentaa jopa kolmeen kerrokseen. Rakennuksista saadaan aina myös esteettömät hisseillä sekä määräysten mukaisilla rampeilla. Sisätilat voidaan rakentaa täysin ilman kynnyksiä tai käyttäen esteettömiä kynnyksiä.

Käytävien varrelle taas voidaan lisätä kaiteita tuomaan tukea sisällä liikkumiseen. Liukastumisien ja kaatumisten ehkäisemiseksi lattiamateriaalina käytetään kestävää ja liukastumatonta vinyyliä.

Asukkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ennen kaikkea

Erityisesti hoitokodeissa, joissa hoidetaan muistisairaita henkilöitä, on turvallisen ympäristön luominen ensisijaisen tärkeää. Hyvin suunniteltu kulunvalvonta, sähköinen ja automaattinen lukitusjärjestelmä sekä pako-ovet tekevät arjesta turvallisen ja sujuvan niin asukkaille kuin henkilökunnalle.

Adapteon rakennukset täyttävät myös aina kaikki paloturvallisuusnormit ja -vaatimukset.

Vanhustenhoidon eri tiloja

Asuinhuoneet tai yksityiset asunnot
Pesu- ja pyykkihuollon tilat
Lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotilat
Jakelu- tai valmistuskeittiö sekä ruokailutilat
Harrastetilat
Yhteiset aulatilat ja olohuoneet
Henkilökunnan tilat
Vastaanottotilat

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Kokeile