Adapteo-terveysasema

Tilaa hoitaa

Aivan kuten mikä tahansa terveyskeskus

Adapteon moduuleista koottavia rakennuksia voidaan käyttää kokonaisena terveyskeskuksena tai erillisinä osastoina. Terveyskeskuksiimme saadaan toiveidesi mukaan esimerkiksi lääkärien vastaanottohuoneet, hammashoidon tilat, laboratorio ja neuvolatilat. Vaikka moduulitiloja käytetään monesti väliaikaisina tiloina, rakennustemme sisätilat ovat aivan yhtä toimivat ja hyvin varustellut kuin perinteisetkin terveyskeskukset.

Liikuteltavat terveydenhuollon tilat

Adapteon moduulitilat ovat pandemiankin aikaan heti valmiita käyttöön. Tiloista voidaan luoda toimivat ja puhtaat vastaanottotilat, näytteenottotilat, terveysaseman tilat tai majoitustilat niin hoitohenkilökunnalle kuin karanteenissa oleville. Yksittäisen näytteenottomoduulin saat meiltä jopa seuraavaksi päiväksi!

Kysy heti lisää

Joustava ja nopea ratkaisu kunnan tilantarpeisin

Moduuleista rakennettavat terveyskeskustilat ovat täydellinen ratkaisu, kun tarvitaan korkealaatuista tilaa ja nopeasti. Pysyvän terveyskeskusrakennuksen rakentamiseen menee useampi vuosi, kun moduulirakennus saadaan käyttökuntoon alla vuodessa.

Moduuliterveyskeskuksiamme voidaan myös muokata vuokrauksen aikana. Näin kunta voi esimerkiksi lisätä tilojaan myöhemmin ja tarjota muita järjestämiään palveluja samassa osoitteessa terveyskeskuksen kanssa.

Vältä sitoutuminen pysyvään rakennukseen

Kun vuokraat tarvitsemasi rakennuksen, olet sidottu siihen ainoastaan sen ajan, kun sinulla on rakennukselle käyttöä. Jos tilanteet muuttuvat, moduulirakennus voidaan purkaa ja viedä pois. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia tiloista. Vuokraaminen tekee myös tilan budjetoinnista helppoa.

Adapteon rakennuksia voidaan vuokrata muutamasta kuukaudesta jopa 10 vuoden ajaksi. Nykyisin keskimääräinen vuokra-aika on 1–5 vuotta, mutta pidemmät vuokra-ajat ovat yhä yleisempiä.

Lue lisää tilojen vuokrauksesta

Tiedämme, mitä hyvän terveyskeskuksen rakentaminen vaatii

Tavoitteenamme on aina luoda toiminnallista, viihtyisää ja turvallista tilaa terveydenhuollon tarpeisiin. Suunnittelukokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä toimivan terveyskeskuksen rakentaminen vaatii. Osaammekin ottaa kaikki näkökulmat huomioon jo suunnittelun alkumetreillä.

Yksi tärkeä osa-alue suunnittelussa on terveyskeskuksen eri tilojen sijoittelu. Pidämme esimerkiksi huolta, että neuvola on aina sijoitettu omaan siipeensä omalla sisäänkäynnillä. Näin neuvolaan saapuvien vauvojen ja taaperoiden ei tarvitse kulkea muiden terveyskeskuksen tilojen läpi.

Sisätiloista et huomaisi eroa

Adapteon tilat voidaan rakentaa 1–3 kerrokseen. Mukaan saadaan niin portaikot kuin hissit. Rakennuksista voidaan tehdä myös täysin esteettömät sekä potilaille että liikuteltaville sairaalavälineille.

Terveyskeskuksen tilat voidaan jakaa yksityisiin huoneisiin tai jopa 200 m2 kattavaan avoimeen tilaan. Terveyskeskusrakennuksiimme saadaan kaikki vastaavat huonekalut ja varusteet kuin perinteisiin rakennuksiin – ja jopa hieman ekstraa, kuten modernit ja mukavat odotustilan kalusteet.

Terveyskeskuksiimme voidaan sisällyttää

Odotustilat
Vastaanottotilat
Tutkimushuoneet
Ensiaputilat
Osasto yönylitarkkailuun
Laboratorio
Pukuhuoneet
Taukohuoneet
Toimistot
Ruokala

Asiakkaidemme tarinoita

Enon hammashoitola säilyi kylällä

Enon hammashoitolaa uhkasi lakkautus, kun vanhoissa tiloissa todettiin sisäilmaongelmia. Palvelut saatiin kuitenkin säilytettyä omalla kylällä, kun hammashoitola muutti Enon koulun yhteyteen luotuihin Adapteon moduulitiloihin.

Lue lisää

Lasten psykiatrinen osasto ja sairaalakoulu Adapteon uusiin tiloihin

Essote tarvitsi väistötiloja lasten psykiatrisen päiväosastonsa ja sairaalaopetuksen tiloiksi Mikkelissä. Adapteon aktiivinen yhteydenpito ja nopea toteutusaikataulu loivat pohjan onnistuneelle projektille, jossa asiakas sai itselleen toivomansa viihtyisät tilat.

Lue lisää

Boråsin sairaala sai väistötilat Adapteolta

Ruotsalaisen Boråsin sairaalan lasten ja nuorten psykiatrisen osasto tarvitsi väistötilaa uuden osastorakennuksen rakentamisen ajaksi. Adapteon avoimet ja joustavat ratkaisut vakuuttivat kunnan kiinteistöyhtiön päättäjät, ja Adapteo toimitti sairaalalle viihtyisät ja yksilölliset tilat.

Lue lisää

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Kokeile