Adapteo-palveluasuminen

Tilaa asua ja hoitaa

Kaikenkattavaa tilaa palveluasumiseen

Adapteo-palveluasumisen tilat tarjoavat joustavan ja nopeasti käyttöön otettavan ratkaisun kuntien palveluasumisen järjestämiseen. Meiltä saat täysin varustellut tilat eri-ikäisten tuentarvitsijoiden itsenäiseen asumiseen, palveluasumiseen tai kattavampaan laitoshoitoon.

Lataa palveluasumisen tilojen mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteo-palveluasumisen rakennus voisi näyttää? Lataa nelisiipisen mallirakennuksemme pohjapiirustus! Samassa näet myös Adapteo-kodin pohjan, joista asumisen siiven koostuvat.

Lataa

Asunnot itsenäiseen asumiseen

Adapteo-palveluasumisen rakennus kootaan moduuliasunnoista. Rakennukseen voidaan sisällyttää myös erilaisia yhteisiä tiloja, kuten olohuoneita, sauna- ja pyykinpesutiloja sekä ruokailutilat. Viihtyisiä koteja voidaan rakentaa niin senioreille kuin esimerkiksi vammaisten nuorten ensiasunnoiksi.

 

Tilat perinteisille hoitokodeille

Adapteo tarjoaa tiloja myös perinteisille hoitokodeille väliaikaiseen käyttöön sekä pidemmiksi ajoiksi, jopa 10 vuodeksi. Tilat voidaan rakentaa täysin hoitokodin tarpeiden mukaan. Rakennukseen voidaan esimerkiksi valita erillisiä asuntoja tai yksityisiä huoneita yhteisen käytävän varrella. Lisäksi rakennukseen saadaan esimerkiksi jaetut sauna- ja pesutilat, hallinnon tilat, lääkärin ja hoitajien vastaanottotilat, viihtyisä ruokailutila sekä yhteiset askartelu-, liikunta- ja musiikkihuoneet.

Esteettömät rakennukset

Sekä asuinrakennukset että palvelu- ja hoitokodit voidaan rakentaa jopa kolmeen kerrokseen. Rakennuksista saadaan aina myös esteettömät hisseillä sekä määräysten mukaisilla rampeilla. Sisätilat voidaan rakentaa täysin ilman kynnyksiä tai käyttäen esteettömiä kynnyksiä.

Käytävien varrelle taas voidaan lisätä kaiteita tuomaan tukea sisällä liikkumiseen. Liukastumisien ja kaatumisten ehkäisemiseksi lattiamateriaalina käytetään kestävää ja liukastumatonta vinyyliä.

Asukkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ennen kaikkea

Erityisesti hoitokodeissa, joissa hoidetaan muistisairaita henkilöitä, on turvallisen ympäristön luominen ensisijaisen tärkeää. Hyvin suunniteltu kulunvalvonta, sähköinen ja automaattinen lukitusjärjestelmä sekä pako-ovet tekevät arjesta turvallisen ja sujuvan niin asukkaille kuin henkilökunnalle.

Adapteon rakennukset täyttävät myös aina kaikki paloturvallisuusnormit ja -vaatimukset.

Vanhustenhoidon eri tiloja

Asuinhuoneet tai yksityiset asunnot
Pesu- ja pyykkihuollon tilat
Lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotilat
Jakelu- tai valmistuskeittiö sekä ruokailutilat
Harrastetilat
Yhteiset aulatilat ja olohuoneet
Henkilökunnan tilat
Vastaanottotilat

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Kokeile