Adapteo-päiväkoti

Tilaa kasvaa

Arki sujuu Adapteo-päiväkodissa

Lapsen hyvä päivä koostuu leikistä, uuden oppimisesta, nukkumisesta ja maistuvasta ruoasta. Päiväkotirakennuksista taas täytyy löytyä tilat kaikille näille toiminnoille. Kun päiväkoti tarvitsee uutta tilaa, Adapteo on oikea kumppani tilan toimittamiseen. Adapteo-päiväkodit ovat ennen kaikkea turvalliset ja terveelliset. Ne tarjoavat valoisan ja turvatun paikan mukavaan arkeen.

 

Lataa päiväkodin mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteo-päiväkodin pohja voisi näyttää? Lataa mallipohjapiirustuksemme kolmen ryhmän Adapteo-päiväkodista.

Lataa

Toiminnallista ja terveellistä lisätilaa

Adapteo-päiväkoti on vaivaton ratkaisu, kun päiväkoti tarvitsee lisätilaa tai korvaavaa tilaa. Tilan tarve voi esimerkiksi syntyä, kun yhdessä ikäluokassa onkin enemmän lapsia tai vanhaa päiväkotirakennusta ei voi enää käyttää syystä tai toisesta. Adapteon valmiista moduuleista rakennetuissa päiväkotitiloissa on aina optimaaliset sisäolosuhteet, ja ne täyttävät kaikki rakennusmääräykset. Lisäksi päiväkotitilat saadaan esteettömiksi.

Hyvä päivä alkaa viihtyisissä päiväkotitiloissa

Monesti kun puhutaan päiväkodin väistötiloista, ensimmäinen mielikuva on askeettinen parakkipäiväkoti. Nykyiset moduuleista rakennettavat päiväkodit ovat kuitenkin kaukana vanhoista päiväkotiparakeista.

Adapteon päiväkotitiloissa on paljon luonnonvaloa, ja tilat on sisustettu värikkäillä kalusteilla. Tilojen äänimaailma on taas pehmeä ja miellyttävä, vaikka tiloissa olisi samaan aikaan isompikin ryhmä leikistä innostuneita lapsia.

Uutta tilaa joustavasti

Adapteo-päiväkoti on kustannustehokas, vaivaton ja nopea ratkaisu uuden päiväkotitilan hankintaan. Voit vuokrata haluamasi tilan juuri tarvitsemallesi ajalle. Ja jos tilanteet muuttuvat, Adapteon rakennus muuttuu tarpeidesi mukaan, jopa vuokra-ajan aikana.

Laajan käyttövalmiin moduulivalikoimamme ansiosta päiväkotitilat saadaan rakennettua nopeasti ja otettua käyttöön tiukassakin aikataulussa.

Lue lisää tilojen vuokrauksesta

Avointa tai jaettua tilaa

Lopullinen päiväkotirakennus kootaan valikoiduista erilaisista moduuleista. Moduuleista voidaan rakentaa 1–3-kerroksinen rakennus. Monikerroksisiin rakennuksiin saadaan myös hissi portaikkojen lisäksi.

Rakennuksista saadaan myös erimuotoisia, kuten L:n mallinen rakennus. Rakennusten sisällä tila voidaan jakaa esimerkiksi erillisiin huoneisiin, toimistoihin, keittiötiloihin sekä valoisaksi ja väljäksi avoimeksi tilaksi.

Päiväkodin eri tilat

Leikkihuone
Esiopetuksen tilat
Lepohuone
Eteinen
Jakelu- tai valmistuskeittiö ja ruokailutilat
Henkilökunnan tilat
WC- ja pesutilat

Asiakkaidemme tarinoita

Uudet päiväkotitilat ennätysajassa

Tursolan päiväkodin vanha päiväkotirakennus tuhoutui tulipalossa ja tilalle tarvittiin uudet tilat nopesti. Adapteo toimittikin päiväkodillle uudet väistötilat ennätysnopeasti ja vielä kesken kesälomakautta.

Lue lisää

Linnainmaan päiväkoti on viihtynyt kohta vuoden Adapteon väistötiloissa

Linnainmaan päiväkoti muutti elokuussa 2018 Adapteon toimittamiin väistötiloihin. Lue päiväkotilaisten kokemuksia tiloista, ja miten arki on sujunut!…

Lue lisää

Moduulipäiväkoti ratkaisi kasvavan kunnan tilantarpeen

Gustavsbergin kunnalla Ruotsissa on ollut käsissään positiivinen ongelma, sillä kasvavaan kuntaan on muuttanut paljon lapsiperheitä. Vanhat päiväkotitilat olivat käyneet jo ahtaiksi, ja tilaa tarvittiin lisää.

Lue lisää

Toteuta ideasi Adapteo Draw'lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Kokeile