Asuintilat

Tilaa elämiseen

Aivan kuten kotona

Tarvitsitpa väliaikaisia asuntoja opiskelijoille, työntekijöille, seniorille tai vaikkapa henkilöille, joiden taloyhtiössä on meneillään putkiremontti, Adapteo tarjoaa kodikkaita ja viihtyisiä asumistiloja nopeasti ja turvallisesti.

 

Vaihtoehtoja yksiöistä perheasuntoihin

Adapteon joustaviin moduulirakennuksiin saadaan kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asuntoihin myös sisältyvät kaikki eri huonetyypit, joita tarvitaan normaaliin asumiseen: makuuhuoneet, hyvin varusteltu keittiö, kylpyhuone, olohuone ja eteinen. Kaikki asuntomme ovat kodikkaita, viihtyisiä ja täynnä luonnonvaloa.

 

Aivan kuten pysyvä rakennus

Adapteon rakennuksiin voidaan rakentaa 1–3 kerrosta. Monikerroksisiin rakennuksiin saadaan portaikkojen lisäksi myös hissit. Kaikki Adapteon moduulirakennukset täyttävät samat rakennusmääräykset kuin pysyvätkin rakennukset. Moduuliasunnon sisällä et edes huomaisi, että kyseessä ei ole perinteinen rakennus.

 

Kodikasta asumista tutussa ympäristössä

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on tarjota terveellisiä ja turvallisia tiloja. Asumistilojemme sisäolosuhteet on luoto optimaalisiksi muun muassa oikealle tasolle säädetyllä ilmastoinnilla, lämmityksellä, valaistuksella ja äänimaailmalla – jotta tilojen asukkaat viihtyisivät mahdollisimman hyvin uudessa kodissaan.

 

Täydellinen ratkaisu, kun tarvitset korkealaatuista tilaa nopeasti

Adapteon asumistilat ovat täydellinen ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitset laadukasta tilaa tiukassa aikataulussa. Ne sopivat myös tilanteeseen, jossa tarve on vain väliaikaista. Voit vuokrata rakennuksen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset sen. Ja jos tilanteet muuttuvat, tilaa ja vuokrasopimusta voidaan muokata vastaamaan uusia tarpeitasi.

 

Ympäristöystävällistä asumista

Kaikki Adapteon asuinrakennukset ovat esimerkkejä kestävästä rakentamisesta. Kun et itse enää tarvitse tilaa, viemme sen pois ja käytämme sitä uudelleen jossain muualla. Asuinmoduulimme ovat hyvin eristettyjä ja suunniteltu pohjoisiin ilmasto-oloihin. Asuntojen sisätiloissa käytämme taas vähäpäästöisiä, M1-luokan rakennusmateriaaleja.

 

Tutustu lisää

Helppoa budjetointia ja huoletonta ylläpitoa

Adapteon asumistilat ovat kustannustehokas tapa saada lisätilaa majoitukseen. Tilojen vuokraus vapauttaa sinut odottamattomista kiinteistökuluista ja kiinteistön ylläpitoon liittyvistä velvoitteista. Vuokrasopimuksen aikana tarjoamme kaikille asiakkaillemme 24/7-huoltopalvelua.

 

Lue lisää tilojen vuokrauksesta

Toteuta ideasi Adapteo Draw’lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

 

Kokeile