Liikuteltavat terveydenhuollon tilat

Terveydenhuollon tueksi pandemian aikana

Adapteon moduulitiloista saadaan nopeasti suojaisat, toimivat ja mukavat tilat terveydenhuoltoon. Moduuleista voidaan koota tilat esimerkiksi näytteidenottoon, päivystyksen triageen, potilaiden hoitoon, eristyksen järjestämiseen sekä henkilökunnan majoitukseen – näin esimerkkinä.

Kiinteä rakennus pikana

Suomen sääoloissa moduulirakennukset ovat turvallinen vaihtoehto terveydenhuollon akuuttitilojen tarpeeseen. Adapteon rakennuksissa on sähkö, juokseva vesi ja viemäröinti sekä lämmitys, kuten pysyvissäkin rakennuksissa. Mutta niiden pystytykseen menee vain häivähdys pysyviin rakennuksiin verrattuna. Moduulit ovat eristettyjä, ja mukaan saadaan niin wc- ja pesuhuonemoduuleja, jotka ovat aivan tavallisia wc- ja suihkutiloja.

Yksittäinen moduuli jopa seuraavaksi päiväksi

Omat kattavat varastomme takaavat sen, että tilat saadaan kohteeseen nopeasti ja tehokkaasti. Esimerkiksi yksittäinen näytteenottomoduuli voidaan saada toimitettua jopa seuraavaksi päiväksi.

Tilat saadaan pystytettyä tasaiselle paikalle, kuten parkkipaikalle, kentälle tai sisäpihalle.

Tilojen osastointi ja eristys

Moduulitiloista on helppo luoda erilaisia osastoja ja yksikköjä. Esimerkiksi päivystykseen voidaan luoda rakennus, jossa on kaksi erillistä tilaa flunssaoireisille potilaille ja muille. Osastojen ulko-ovet voidaan sijoittaa rakennusten vastakkaisille puolille, jolloin flunssasta oirehtivien ei tarvitse olla kosketuksissa muiden potilaiden kanssa.

Ota meihin heti yhteyttä

Jos tarvitset terveydenhuollon tiloja pikaisesti meneillään olevan Covid 19 -pandemian aikana, ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua saamaan tarvitsemasi tilan.

Soita tai lähetä viesti

Erilaiset mahdolliset tilat

Vastaanottotilat
Tutkimushuoneet
Näytteenottotilat
Odotustilat
Osastot ja majoitus
Ensiaputilat
Laboratorio
Pukuhuoneet
Taukohuoneet
Toimistot
Ruokala
WC- ja pesuhuonetilat

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Olemme tehneet siirrettävien koulutilojen hankinnasta mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Olemme täällä sinua varten auttamassa valinnoissasi, jotta saisit aina sen, mitä rakennukseltasi tarvitset. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinut alkuun tilojen hankinnassa.