Terveyden­huollon tilat

Adapteon uuden ajan moduulitilat soveltuvat niin terveydenhuollon kuin palvelusasumisen tarpeisiin. Kunnassa voi esimerkiksi syntyä tilanne, jossa vanhusten asumispalveluihin tarvitaan pikaisesti uutta tilaa. Tai kuntaan tarvitaan uusi terveyskeskus, mutta kunnan asukasluvun vaikean ennustettavuuden takia ei osata sanoa, onko terveyskeskukselle käyttöä kymmenenkin vuoden kuluttua. Tällaisissa skenaarioissa Adapteon terveydenhuollon tilat ovat täydellinen ratkaisu tilan tarpeeseen.

Terveydenhuollon tilat pandemian aikana

Akuutissa kriisissä Adapteo tarjoaa sisätiloiltaan pysyviä rakennuksia vastaavia moduulitiloja terveydenhuoltoon esimerkiksi näytteidenottoon, päivystystiloihin, potilaiden hoitoon sekä eristykseen. Meiltä yksittäiset moduulit jopa seuraavaksi päiväksi.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Terveyskeskukset

Rakennamme toiminnallisia, viihtyisiä ja turvallisia terveyskeskuksia. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme ottaa kaikki osa-alueet huomioon tilojen suunnittelussa, jotta kuntasi saisi hyvin toimivan terveyskeskuksen. Moduuliterveyskeskuksiin saadaan kaikki samat huonekalut ja varusteet kuin perinteisiin pysyvässä rakennuksessa toimiviin terveyskeskuksiin.

Poikkeusoloissa meiltä saa myös nopeasti liikuteltavia terveydenhuollon tiloja, kuten yksittäisiä näytteenottotiloja.

Tutustu lisää

Palveluasuminen

Kunnan palveluasumisen tilatarpeet voivat vaihdella paljon aina normaaleista asunnoista palvelutaloihin. Moduuleista rakennettavia tilojamme voidaankin soveltaa kaikenlaiseen käyttöön. Luomme turvallista, kodikasta ja viihtyisää asuin- ja hoitotilaa niin itsenäisesti asuville senioreille kuin heille, jotka tarvitsevat arjessaan intensiivisempää hoitoa.

Tutustu lisää

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Olemme tehneet siirrettävien koulutilojen hankinnasta mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista. Olemme täällä sinua varten auttamassa valinnoissasi, jotta saisit aina sen, mitä rakennukseltasi tarvitset. Ota meihin yhteyttä, ja autamme sinut alkuun tilojen hankinnassa.