Referenssit

Saat parhaan käsityksen tiloistamme, kun näet ne luonnollisessa ympäristössään. Referenssitarinamme kertovat kuvin ja käyttäjien suoraan kertomana, miten he saivat tarvitsemansa tilat. Olemme koonneet yhteen myös asiantuntija-artikkeleita erilaisista teemoista, kuten optimaalisista sisäolosuhteista. Näin voit tutustu tarkemmin, mitä toimivilta ja terveiltä tiloilta vaaditaan.

Kaikki tarinat

Asiantuntija-artikkelit

Väistötilat kunnalle hankitaan useamman tahon yhteistyönä

Kunnissa voi olla yhtäkkiä tilanne, jolloin koulu tai päiväkoti tarvitsee uutta tilaa nopeasti. Monesti uuden rakennuksen rakentaminen olisi liian hidasta ja kallista, jolloin vaihtoehdoksi voidaan valita siirtokelpoisten tilojen hankinta. Tutustu lisää, miten väistötilojen hankintaprosessi yleensä etenee kunnassa.

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Adapteon tiloissa liikutaan esteettömästi

Esteettömissä tiloissa on helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa. Adapteon siirrettävät tilat saadaan aina esteettömiksi ja säädösten mukaisiksi.

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Valaistus vaikuttaa vireyteen ja oppimiseen

Valon määrä ja laatu vaikuttavat ihmisen vireyteen. Lue lisää valaistuksen vaikutuksista ja siitä, millainen valaistus Adapteon koulutiloissa on.

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Luokan kuiva sisäilma heikentää työtehoa

Luokkahuoneen liian kuiva sisäilma voi ärsyttää silmiä, kurkkua ja nenää, heikentää työtehoa ja johtaa poissaoloihin. Lue lisää kuivan sisäilman vaikutuksista koululaisiin!…

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Luokan lämpötilan laskeminen voi parantaa oppimistuloksia

Kun luokan lämpötila nousee yli 22 asteen, koululaisten hyvinvointi heikkenee. Lue, millaisia oireita korkea sisälämpötila voi aiheuttaa!…

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Melu heikentää koululaisten oppimistuloksia

Lapset häiriintyvät melusta enemmän kuin aikuiset. Tutkimustiedot osoittavatkin, että melualtistus heikentää lasten oppimistuloksia. Koululuokkien melua voi kuitenkin hallita muun muassa oikeilla materiaali- ja laitevalinnoilla.

Lue lisää

Referenssitarinat

Nurmijärven Yhteiskoululle puhdasilmaluokkia

Nurmijärven Yhteiskoulun pihalle rakennettiin syksyllä 2017 kaksi isoa väistötilaa, joista toiseen tehtiin puhdasilmaluokka. Tila soveltuu sisäilman epäpuhtauksille vakavasti herkistyneiden henkilöiden käyttöön.

Lue lisää