Referenssit

Saat parhaan käsityksen tiloistamme, kun näet ne luonnollisessa ympäristössään. Referenssitarinamme kertovat kuvin ja käyttäjien suoraan kertomana, miten he saivat tarvitsemansa tilat. Olemme koonneet yhteen myös asiantuntija-artikkeleita erilaisista teemoista, kuten optimaalisista sisäolosuhteista. Näin voit tutustu tarkemmin, mitä toimivilta ja terveiltä tiloilta vaaditaan.

Referenssitarinat

Enon hammashoitola säilyi kylällä

Enon hammashoitolaa uhkasi lakkautus, kun vanhoissa tiloissa todettiin sisäilmaongelmia. Palvelut saatiin kuitenkin säilytettyä omalla kylällä, kun hammashoitola muutti Enon koulun yhteyteen luotuihin Adapteon moduulitiloihin.

Lue lisää

Kaikki tarinat

Referenssitarinat

Boråsin sairaala sai väistötilat Adapteolta

Ruotsalaisen Boråsin sairaalan lasten ja nuorten psykiatrisen osasto tarvitsi väistötilaa uuden osastorakennuksen rakentamisen ajaksi. Adapteon avoimet ja joustavat ratkaisut vakuuttivat kunnan kiinteistöyhtiön päättäjät, ja Adapteo toimitti sairaalalle viihtyisät ja yksilölliset tilat.

Lue lisää

Referenssitarinat

Moduulipäiväkoti ratkaisi kasvavan kunnan tilantarpeen

Gustavsbergin kunnalla Ruotsissa on ollut käsissään positiivinen ongelma, sillä kasvavaan kuntaan on muuttanut paljon lapsiperheitä. Vanhat päiväkotitilat olivat käyneet jo ahtaiksi, ja tilaa tarvittiin lisää.

Lue lisää

Referenssitarinat

Ravintolalle uudet tilat moduuli­rakennuksesta

Ruotsalaisen Kämpastenin konferenssikeskuksen ravintola tuhoutui tulipalossa. Alle vuodessa keskus sai uuden näyttävän ravintolarakennuksen Adapteon moduulitiloista rakennettuna.

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Rakentaminen kuluttaa luonnonvaroja ja tuottaa jätettä

Suomessa eniten luonnonvaroja kuluttava yksittäinen ala on rakentaminen. Perinteinen rakentaminen tuottaa myös miljoonia tonneja jätettä vuosittain. Lue, miksi moduulirakentaminen keventää tätä kuormaa!…

Lue lisää

Referenssitarinat

Valtralle uusi moderni toimisto vanhan jatkeeksi

Valtran Suolahden tehtaalla oli akuutti tarve saada uutta toimistotilaa. Adapteolta löytyi Valtralle moderni ratkaisu, joka saatiin käyttövalmiiksi 5 kuukaudessa.

Lue lisää

Referenssitarinat

Tiirismaan koululaisille nopeasti lisätilaa

Vanhassa koulurakennuksessa ilmenneiden sisäilmaongelmien vuoksi lahtelainen Tiirismaan koulu on toiminut Adapteon siirtokelpoisissa tiloissa jo vuodesta 2016 lähtien. Kun koulu tarvitsi lisätilaa, Adapteo toimitti yksikerroksisen ratkaisun tilalle uuden kaksikerroksisen väistötilan.

Lue lisää

Asiantuntija-artikkelit

Faktoja Adapteon tilamoduuleista

Kuinka suurta tilaa moduuleista voidaan rakentaa? Saako moduuleista monikerroksisen rakennuksen? Kuinka kauan asennus kestää? Lue faktoja Adapteon tilamoduuleista!…

Lue lisää