Liikuteltavat terveydenhuollon tilat

TERVEYDENHUOLLON TUEKSI PANDEMIAN AIKANA

Adapteon moduulitiloista saadaan nopeasti suojaisat, toimivat ja mukavat tilat terveydenhuoltoon. Moduuleista voidaan koota tilat esimerkiksi näytteidenottoon, päivystyksen triageen, potilaiden hoitoon, eristyksen järjestämiseen sekä henkilökunnan majoitukseen – näin esimerkkinä.

Kiinteä rakennus pikana.

Suomen sääoloissa moduulirakennukset ovat turvallinen vaihtoehto terveydenhuollon akuuttitilojen tarpeeseen. Adapteon rakennuksissa on sähkö, juokseva vesi ja viemäröinti sekä lämmitys, kuten pysyvissäkin rakennuksissa. Mutta niiden pystytykseen menee vain häivähdys pysyviin rakennuksiin verrattuna. Moduulit ovat eristettyjä, ja mukaan saadaan niin wc- ja pesuhuonemoduuleja, jotka ovat aivan tavallisia wc- ja suihkutiloja.

Yksittäinen moduuli jopa seuraavaksi päiväksi.

Omat kattavat varastomme takaavat sen, että tilat saadaan kohteeseen nopeasti ja tehokkaasti. Esimerkiksi yksittäinen näytteenottomoduuli voidaan saada toimitettua jopa seuraavaksi päiväksi.

Tilat saadaan pystytettyä tasaiselle paikalle, kuten parkkipaikalle, kentälle tai sisäpihalle.

Tilojen osastointi ja eristys.

Moduulitiloista on helppo luoda erilaisia osastoja ja yksikköjä. Esimerkiksi päivystykseen voidaan luoda rakennus, jossa on kaksi erillistä tilaa flunssaoireisille potilaille ja muille. Osastojen ulko-ovet voidaan sijoittaa rakennusten vastakkaisille puolille, jolloin flunssasta oirehtivien ei tarvitse olla kosketuksissa muiden potilaiden kanssa.

Erilaiset mahdolliset tilat

Apartments or rooms for accommodation

Bathing and laundry areas

Doctor's and nurse's facilities

Proffessional kitchen and dining rooms

Offices

Receational space

Shared living rooms

Premises for the staff

Reception area

We're here to help you build adaptable

Don’t hesitate to contact us for more information or any guidance for your building needs. There’s always a solution no matter how tricky your needs are.

FORM HERE