Korkeiden arvosanojen koulu

Älykäs oppimisympäristö pitkäaikaiseen käyttöön

Kutsuimme suunnitteluun mukaan Suomen etevimmät arkkitehtuurin ja oppimisen asiantuntijat. Tavoitteena oli luoda ihanteellinen ja älykäs oppimisympäristö, jossa on panostettu viihtyvyyteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Tavoite
saavutettiin ja syntyi Älykoulu.

Älykoulu

Halusimme suunnitella optimaalisen oppimisympäristön koululaisille ja opettajille. Tehtävä edellyttää laajaa asiantuntemusta ja suunnitteluprosessiin otettiin jo aikaisessa vaiheessa mukaan opettajat, oppimisympäristöjen asiantuntijat ja arkkitehdit.

Innovatiiviset ratkaisut joustavuuden, talo-, tieto- ja viestintätekniikan, valaistuksen, ilmanvaihdon ja kestävyyden alueilla ovat niin nerokkaita, että päätimme kutsua uusia koulurakennuksiamme Älykouluksi.

Haluatko tietää miltä Älykoulu voisi näyttää?

Lataa tästä mallipohjat keskikokoisesta koulusta.

Käyttäjien tarpeisiin suunniteltu koulu

On huomattu, että kunnilla oli kasvava tarve modulaarisille koulurakennuksille väliaikaista, pitkäaikaista ja pysyvää käyttöä varten. Älykoulu kasvaa ja kehittyy oppilaidensa mukana. Sitä on helppo laajentaa, pienentää tai muuttaa joustavien ratkaisujen ansiosta – Älykoulu on ketterä tapa kohdata muuttuvat oppilasmäärät ja seurata uusimpia opetusmenetelmiä.

Uuden koulun tarkoin tehdyillä materiaalivalinnoilla, monipuolisilla rakenteilla, joustavilla pohjaratkaisuilla, avarilla ja hyvin akustoiduilla luokkatiloilla sekä fiksuilla taittoseinillä voimme luoda oikeanlaiset olosuhteet osallistavalle koululle, jossa oppilaat voivat omaksua opetuksen paremmin.

Korkeatasoinen ratkaisu

Mielestämme oppilaat, opettajat ja sinä ansaitset vain parasta.

  • Kouluja, jotka mukautuvat tarpeiden mukaan
  • Pedagoginen suunnittelu
  • Voidaan käyttää uudelleen toisessa paikassa ja käyttötarkoituksessa
  • Suunniteltu pitkäaikaiseen vuokraukseen
  • Älykkäät tekniset ratkaisut
  • Tyylikäs arkkitehtuuri sisältä ja ulkoa - pääasiallisena rakennusmateriaalina puu
  • Käytönaikainen hiilijalanjälki on jopa 50 % pienempi kuin paikalleen rakennetun

Kuinka korkeiden arvosanojen koulu rakennetaan?

Asiantuntijat uskovat, että optimaalinen oppimisympäristö syntyy, kun yhteisen alueen ympärille keskitetään pienempiä ryhmähuoneita ja suurempia luokkahuoneita. Tällaisen lähestymistavan on osoitettu vahvistavan luokkien välisiä yhteyksiä, mikä näyttää lisäävän oppilaiden oppimismotivaatiota.

Älykoulussa opettajat voivat entistä enemmän mukauttaa tiloja oppiaineen ja oppilaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tarvittaessa hyödynnetään suurta ja avointa tilaa, muunnellaan se puoliavoimeksi tai työskennellään suljetuissa huoneissa, kun vaaditaan keskittymistä. Älykkäät materiaalivalinnat takaavat hyvän akustiikan ja äänieristykseen.

Tilavat ja toiminnalliset käytävät

Älykoulun tilavat käytävät palvelevat monta tarkoitusta, sillä ne mahdollistavat solutyöskentelyn ja toimivat viihtyisinä kohtaamispaikkoina. Erilaisilla käytäväratkaisuilla koulusta saadaan juuri tarpeeseen sopiva.

Tutustu rakentamiimme kouluihin

Adapteo rakensi Kempeleen Ylikylän koulun yhteyteen koulurakennuksen, joka on yhdistetty käytävällä sydänkouluun. Projekti saatiin vietyä ...

Adapteo toimitti Ahmon koululle uudet koulutilat vanhojen oheen. Haasteena oli kuitenkin rakennuksen mahtuminen aiemmin rakennetulle tontille.

Orimattilan yhteiskoulussa oli kärsitty jo tovin sisäilmaongelmista. Pitkään toivottu väistötila saatiin lopulta syyslukukaudelle 2020 Adapteolta.

Näin se toimii

Haluatpa sitten täydentää olemassa olevaa koulua tai rakentaa kokonaan uusi, meillä on ratkaisu. Tilanteesi on ainutlaatuinen, minkä vuoksi sovitamme sekä vuokraustavan että rahoitusmallin sen mukaan ja varmistamme, että saat tarpeeseesi optimaalisen ratkaisun.

 

 

 

 

Miltä Älykoulu voisi näyttää

Lataa esimerkkipohjat ja mallikuvat keskikokoisesta koulusta.

Täytä kaikki vaadittavat tiedot

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja sivustolla sovelletaan Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja

Haluaisin jutella myyjän kanssa?

Hei,
haluatko tietää lisää kuinka voimme rakentaa mukautuvan rakennuksesi yhdessä?

Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Voit lähettää kysymyksesi tästä