Muuntautuvat rakennuksemme

Kaikki rakennuksemme ovat muuntautuvia. Tarjoamme huippuluokan tilaratkaisuja vuokralle aina muutamasta päivästä ennalta määrittelemättömän ajan päähän. Rakennuksemme rakennetaan modulaarisella rakennustavalla, minkä ansiosta ne aina muuntautuvat tarpeidesi mukaan. Mikäli tarvitset lisätilaa, väistötilaa, väliaikaistilaa tai jonkin muunlaista tilaa, muuntautuvat rakennukset tarjoavat sinulle etsimäsi – sinun ehdoillasi. Resursseja säästävä modulaarinen rakennustapa takaa rakennuksillemme lyhyen rakennusprosessin sekä ympäristöystävälliset toteutukset.   

Miksi valita Adapteo?

Muuntautuvuus

Kaikki rakennuksemme ovat aina muuntautuvia.

Yksilölliset vuokra-ajat

Tarvitsitpa rakennuksen lyhyeksi tai pitkäksi aikaa, meiltä saat juuri tarpeisiisi mitoitetun vuokra-ajan.

Ei suuria investointeja

Vuokraamalla muuntautuvan rakennuksen säästät rahaa itse toimintaan etkä sijoita vain seiniisi.

Ensiluokkaista laatua

Meidän mielestämme kaikki ansaitsevat tiloiltaan vain parasta. Tämän takia rakennuksemme ja niihin toimittamamme kalustus ovat aina parasta mahdollista laatua.

RAKENNUSTEN VUOKRAAMINEN

Miksi vuokraaminen kannattaa ja miten vuokrausprosessi etenee? 

Lue tästä

Me vaalimme muuntautuvuutta

Tavoitteenamme on tarjota viihtyisiä, ympäristöystävällisiä ja muuntautuvia rakennusratkaisuja kaikille. Me kuljemme kanssasi projektin joka vaiheessa ja autamme sinua niin rakennuksen suunnittelussa, lupahakemuksissa kuin lämmitysmuodon valinnassakin. Rakennuksen valmistuttua me huolehdimme sen ylläpidosta ja lopulta purkamisesta ja poisviennistä. Olivatpa tarpeesi kuinka moninaiset tahansa.

Joustavaa ajattelua

Adapteon rakennukset luovutetaan tilaajilleen käyttövalmiina. Rakennuksien modulaarinen tehdasvalmistus ei ole säästä riippuvainen, mikä takaa ajoissa toimitetut, tasalaatuiset ja budjetissa pysyvät rakennusurakat. Työmaarakennusvaihe taas on hyvin lyhyt, mikä pitää häiriöt minimissä.

Rakennusten kiertokulku

1. Suunnittelu – Tarpeiden analysointi ja optimaalisimman ratkaisun suunnittelu yhdessä.
2. Toimitus – Rakennusten osien kuljetus ja kokoaminen valmiiksi rakennukseksi.
3. Normaali arki rakennuksessa – Normaalista arjesta nauttiminen terveellisessä ja toiminnallisessa rakennuksessa. Me huolehdimme rakennuksen huollosta ja ylläpidosta.
4. Palautus – Kaikkia Adapteon rakennuksia voidaan siirtää ja muuntaa käyttötarkoitukseltaan. Jos et itse enää tarvitse rakennusta, se voidaan kunnostaa ja käyttää uudelleen toisessa rakennuksessa. Kiertotaloutta parhaimmillaan!