Muutos Adapteo-konsernin johtoryhmässä: Jan Isgård nimitetty Permanent Space -liiketoiminta-alueen väliaikaiseksi johtajaksi

Adapteo Oyj Pörssitiedote 29.8.2019, klo 11.00 CEST

Jan Isgård, Adapteo-konsernin nykyinen tuotehallintajohtaja, on nimitetty Permanent Space -liiketoiminta-alueen väliaikaiseksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän väliaikaiseksi jäseneksi. Isgård aloittaa tehtävässään 2.9.2019 ja jatkaa tehtävässä siihen asti, kunnes Magnus Tinglöf aloittaa Permanent Space -liiketoiminta-alueen johtajana 16.12.2019, jonka jälkeen Isgård palaa tehtäväänsä tuotehallintajohtajana.

Permanent Space -liiketoiminta-alueen nykyinen väliaikainen johtaja ja Flexator AB:n väliaikainen toimitusjohtaja Björn Kölerud jättää tehtävänsä 2.9.2019.

”Haluan kiittää Björniä hänen panoksestaan Adapteo-konsernin hyväksi. Hän on tehnyt vahvan työn luodessaan perustan Permanent Space -liiketoiminta-alueelle ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa. Samalla haluan myös toivottaa Jan Isgårdin tervetulleeksi Adapteo-konsernin johtoryhmään Permanent Space -liiketoiminta-alueen väliaikaisena johtajana. Uskon vakaasti, että hänen vankka kokemuksensa Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnasta sekä asiantuntemuksensa Permanent Space -liiketoiminta-alueesta osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi tulevan syksyn aikana”, sanoo Adapteon toimitusjohtaja Philip Isell Lind af Hageby.

 
Lisätietoja antavat:

Philip Isell Lind af Hageby, toimitusjohtaja, +46 73 022 19 36, philip.isell@adapteo.com


 
Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen siirtokelpoisten tilaratkaisujen tarjoaja. Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Adapteo on uusi brändi, jolla on yli 30 vuoden kokemus ja joka syntyi Nordic Modular Groupin yritysoston sekä Cramon jakautumisen kautta. Tarjoamme korkealuokkaisia siirtokelpoisia tilaratkaisuja sekä väliaikaisiin että pysyviin tarpeisiin kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, asumiseen ja tapahtumiin. Adapteon pro forma -liikevaihto vuonna 2018 oli 221 miljoonaa euroa. Pro forma -liikevaihto sisältää Cramo Oyj:n siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan ja ostetun Nordic Modular Groupin liikevaihdon koko vuodelta.

Muuttuva yhteiskunta tarvitsee mukautuvaa tilaa. Me Adapteolla varmistamme, että kaikilla on oikeanlaista tilaa, jotta ihmiset voivat kasvaa ja yhteisöt kehittyä. Luomme joustavia siirtokelpoisia tiloja, jotka ovat hyväksi sekä maapallolle että tulevaisuudelle. Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Space to grow

Release