Muutoksia Adapteo-konsernin johtoryhmässä

Adapteo Oyj Pörssitiedote 27.11.2019 klo 09:00 CET

Adapteo, johtava pohjoiseurooppalainen siirtokelpoisten tilaratkaisujen tarjoaja, ilmoittaa muutoksista konserninsa johtoryhmässä. Talousjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen Timo Pirskanen jättää yhtiön yhteisellä päätöksellä tänään 27.11.2019. Erik Skånsberg aloittaa väliaikaisena talousjohtajana ja jatkaa tehtävässä siihen asti, kunnes pysyvä seuraaja on nimitetty. Lisäksi väliaikainen sijoittajasuhdejohtaja on nimitetty.

—    ”Haluan kiittää Timoa hänen panoksestaan Adapteon talousosaston muodostamisessa ja hänen työstään Adapteon listautumisessa. Hän on kokenut ja strateginen talousalan ammattilainen, jonka kokemus aiemmista onnistuneista listautumisista oli tekijä, joka edesauttoi merkittävästi Adapteon listaamista erittäin tiukassa aikataulussa. Adapteo tarvitsee kuitenkin liiketoiminnallisesti suuntautuneen talousjohtajan, jonka huomio on Adapteon suorituskyvyn kehittämisessä päämarkkina-alueillamme. Toivotan Timolle kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, sanoo Adapteon toimitusjohtaja Philip Isell Lind af Hageby.

Erik Skånsberg on nimitetty väliaikaiseksi talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän väliaikaiseksi jäseneksi. Hän aloittaa väliaikaisessa tehtävässään välittömästi. Erik Skånsbergillä on vahva tausta vaativista talousalan ja talousjohtajan tehtävistä listatuissa sekä yksityisomisteisissa yhtiöissä, mukaan lukien Addtech, Envirotainer ja Kinnarps.

—    ”Olen iloinen voidessani toivottaa Erikin tervetulleeksi Adapteon väliaikaisena talousjohtajana. Hänellä on taloustehtävien laaja tuntemus ja kokemusta erilaisista leasing-liiketoiminnoista, minkä lisäksi hänessä yhdistyvä strateginen ja liiketoiminnallinen osaaminen tulevat hyödyttämään Adapteoa”, sanoo Philip Isell Lind af Hageby.

Adapteo-konsernin johtoryhmän väliaikaiseksi jäseneksi on lisäksi nimitetty Niklas Alm, joka aloittaa väliaikaisena sijoittajasuhdejohtajana välittömästi. Niklaksella on laaja kokemus vaativista sijoittajasuhdetehtävistä ja talousviestinnän tehtävistä useissa eri yhtiöissä, mukaan lukien Dustin, Sanitec ja Stronghold Invest.

—    ”Niklas on neuvonut Adapteoa vuoden mittaan ja yhteistyömme jatkaminen on luonnollinen askel”, sanoo Philip Isell Lind af Hageby.
 

 
Lisätietoja antaa:

Philip Isell Lind af Hageby, toimitusjohtaja, +46 73 022 19 36, philip.isell@adapteo.com
Hanna Wennberg, markkinointi- ja viestintäjohtaja, +46 76 256 10 62, hanna.wennberg@adapteo.com


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen siirtokelpoisten tilaratkaisujen tarjoaja. Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Adapteo on uusi brändi, jolla on yli 30 vuoden kokemus ja joka syntyi Nordic Modular Groupin yritysoston sekä Cramon jakautumisen kautta. Tarjoamme korkealuokkaisia siirtokelpoisia tilaratkaisuja sekä väliaikaisiin että pysyviin tarpeisiin kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, asumiseen ja tapahtumiin. Adapteon pro forma -liikevaihto vuonna 2018 oli 221 miljoonaa euroa. Pro forma -liikevaihto sisältää Cramo Oyj:n siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan ja ostetun Nordic Modular Groupin liikevaihdon koko vuodelta.

Muuttuva yhteiskunta tarvitsee mukautuvaa tilaa. Me Adapteolla varmistamme, että kaikilla on oikeanlaista tilaa, jotta ihmiset voivat kasvaa ja yhteisöt kehittyä. Luomme joustavia siirtokelpoisia tiloja, jotka ovat hyväksi sekä maapallolle että tulevaisuudelle. Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Space to grow

Release