Adapteon talousjohtajaksi on nimitetty Erik Skånsberg, joka toimii myös konsernin johtoryhmän jäsenenä

Adapteo Oyj pörssitiedote 30 Huhtikuu 2020 klo 10:15

Adapteo, Pohjois-Euroopan johtava siirtokelpoisten rakennusten toimittaja, on nimittänyt Erik Skånsbergin talousjohtajaksi. Hänestä tulee myös konsernin johtoryhmän jäsen. Erik Skånsberg on toiminut Adapteon väliaikaisena talousjohtajana 27 marraskuuta 2019 lähtien. Hänellä on vahva tausta vaativista talousalan ja talousjohtajan tehtävistä niin pörssiyhtiöissä kuin yksityisomisteisissa yhtiöissä, kuten Addtech, Envirotainer ja Kinnarps.

”Erikillä on taloustehtävien laaja tuntemus ja kokemus erilaisista leasing-liiketoiminnoista minkä lisäksi hänessä yhdistyy strateginen ajattelutapa ja operatiivinen osaaminen. Operatiivisen ja kaupallisen osaamisensa ansiosta, hän on jo hyvin lyhyessä ajassa kehittänyt ja uudelleen strukturoinut talousosastoamme. Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi pysyväksi talousjohtajaksemme ja johtoryhmämme jäseneksi”, sanoo Philip Isell af Hageby, Adapteo konsernin toimitusjohtaja.

Lisätietoja antavat:

Philip Isell Lind af Hageby, toimitusjohtaja, +46 73 022 19 36, philip.isell@adapteo.com
Niklas Alm, sijoittajasuhdejohtaja, +46 708 24 40 88, niklas.alm@adapteo.com


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme mukautettavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä tahansa tulevaisuus tuokaan, uskomme, että mukautettavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennuskonseptimme ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, suurentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksemme voi ottaa käyttöön muutamaksi päiväksi tai toistaiseksi ja ne on aina optimoitu senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme mukautuvia yhteiskuntia.

Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa ja se toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Vuonna 2019 Adapteon liikevaihto oli 216 miljoonaa euroa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Release