Adapteo Oyj:n hallitus lykkää yhtiön vastuullisuustavoitteiden julkistamista

Adapteo Oyj Lehdistötiedote – 30. kesäkuuta 2021 at 15:15 CEST

Adapteon hallitus on 17. toukokuuta ilmoitetun käteisostotarjouksen, jossa Palace Bidco Oy, joka on West Street Global Infrastructure Partners IV L.P.:n (”WSIP”) lukuun perustettu ja sen välillisesti kokonaan omistama yksityinen osakeyhtiö, julkisti vapaaehtoisen julkisen käteisostotarjouksen hankkiakseen kaikki Adapteo Oyj:n ulkona olevat osakkeet, johdosta päättänyt lykätä yhtiön vastuullisuustavoitteiden julkaisua. Vastuullisuustavoitteiden julkaisu oli alun perin suunniteltu vuoden 2021 ensimmäiselle puoliskolle.

— Adapteo jatkaa matkaansa kohti alansa vastuullisinta yritystä ja pyrkii johtavaksi tekijäksi vastuullisuuden ja kestävän kehityksen saralla rakennus- ja kiinteistöalalla. Adapteon johtoryhmä on tehnyt mahtavaa työtä kehittäessä jo toimeenpantua vastuullisuusstrategiaa, ja on esittänyt kunnianhimoiset tavoitteet ja tiekartan Adapteon hallitukselle. Haluan korostaa, että hallitus on erittäin vakuuttunut kaikesta vastaanotetusta materiaalista. Tästä huolimatta Adapteon hallitus on päättänyt lykätä tavoitteiden julkaisemista käynnissä olevan käteisostotarjouksen vuoksi, ja antaa mahdollisen tulevan hallituksen olla mukana julkaisussa, sanoo Peter Nilsson, Adapteo Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

Adapteo Oyj kommunikoi päivitetyn suunnitelman vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteiden julkaisemiseksi vuoden 2021 toisella puoliskolla.

Lisätietoja antaa:

Hanna Wennberg, markkinointi-, viestintä- ja kestävän kehityksen johtaja, 
+46 76 256 10 62, hanna.wennberg@adapteo.com
 


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme mukautettavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä tahansa tulevaisuus tuokaan, uskomme, että mukautettavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennuskonseptimme ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, suurentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksemme voi ottaa käyttöön muutamaksi päiväksi tai toistaiseksi ja ne on aina optimoitu senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme mukautuvia yhteiskuntia.

Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa ja se toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa,  Tanskassa, Saksassa ja Alankomaissa. Vuonna 2020 Adapteon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

release Adapteo 20210630