Adapteo Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Stockholm AB:n pörssilistalta

Adapteo OyjPörssitiedote – 23.8.2021 klo 16:30 CEST

Tämä tiedote ei ole suoraan tai välillisesti tehty tarjous Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa, tai millään muulla alueella tai alueelle, jossa tarjous olisi sovellettavan lain vastainen.

Palace Bidco Oy (”WSIP Bidco” tai ”Tarjouksentekijä”) julkisti 17.5.2021 vapaaehtoisen julkisen käteisostotarjouksen hankkiakseen kaikki Adapteo Oyj:n (”Adapteo”) ulkona olevat osakkeet (”Ostotarjous”). WSIP Bidco vahvisti ostotarjouksen ehdottomaksi 17.8.2021 ja julkisti 18.8.2021, että alkuperäisen tarjousajan päättyessä 16.8.2021 Ostotarjouksen olivat hyväksyneet osakkeenomistajat, joiden hallussa oli yhteensä 46.236.244 osaketta, jotka vastaavat noin 94,18 % kaikista Adapteon osakkeista ja äänistä (pois lukien 33.360 osaketta, jotka ovat Adapteon hallussa).

Yllä olevaan tietoon perustuen sekä WSIP Bidcon pyynnöstä, Adapteon hallitus on hakenut Adapteon osakkeiden poistamista Nasdaq Stockholm AB:n (”Nasdaq Tukholma”) pörssilistalta. Viimeinen kaupankäyntipäivä Nasdaq Tukholman pörssilistalla julkistetaan sen jälkeen, kun Nasdaq Tukholma on tehnyt päätöksen kyseisestä päivästä ja ilmoittanut sen Adapteolle.

Lisätietoja antavat:

Erik Skånsberg, talousjohtaja, +46 70 264 70 35, erik.skansberg@adapteo.com


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme mukautettavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä tahansa tulevaisuus tuokaan, uskomme, että mukautettavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennuskonseptimme ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, suurentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksemme voi ottaa käyttöön muutamaksi päiväksi tai toistaiseksi ja ne on aina optimoitu senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme mukautuvia yhteiskuntia.

Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa ja se toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa,  Tanskassa, Saksassa ja Alankomaissa. Vuonna 2020 Adapteon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Release