Adapteo on päättänyt omien osakkeiden hankinnan

Adapteo Oyj Pörssitiedote 05.06.2020 klo 08:50 CEST

Kuten tiedotettiin 26.5.2020, Adapteon hallitus päätti käyttää varsinaisen yhtiökokouksen myöntämää valtuutusta hankkia omia osakkeita.

Omien osakkeiden hankinnat loppuivat 4.6.2020. Tämän jakson aikana Adapteo hankki 51 000 omaa osaketta, mikä vastaa noin 0,1 % osakkeista ja äänistä.

Osakkeita hankittiin käytettäväksi yhtiön osakeperusteisten kannustinjärjestelmien toteuttamiseen. Osakkeet hankittiin Nasdaq Tukholman järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä markkinahintaan.

Omien osakkeiden hankinnan jälkeen Adapteo omistaa yhteensä 51 000 osaketta.

Lisätietoja antavat:

Erik Skånsberg, talousjohtaja, +46 70 264 70 35, erik.skansberg@adapteo.com


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme mukautettavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä tahansa tulevaisuus tuokaan, uskomme, että mukautettavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennuskonseptimme ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, suurentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksemme voi ottaa käyttöön muutamaksi päiväksi tai toistaiseksi ja ne on aina optimoitu senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme mukautuvia yhteiskuntia.

Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa ja se toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Vuonna 2019 Adapteon liikevaihto oli 216 miljoonaa euroa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Release