Adapteo kommentoi koronaviruksen vaikutuksia

Adapteo Oyj Pörssitiedote 31.03.2020 klo 16.00 CEST

Adapteo Oyj: n taloudellinen kehitys tammi- ja helmikuussa 2020 on ollut viime vuoden vastaavan ajanjakson mukaista, kun taas viime viikkojen aikana markkinoiden aktiviteetti on yleisesti ollut huomattavasti alhaisempi. Tämä on vaikuttanut kielteisesti uusien tilausten saamiseen ja tuloksen tuottamiseen ensimmäisellä ja tulevilla vuosineljänneksillä. Nopeasti muuttuvan ympäristön takia ei ole mahdollista ennustaa yritykseen kohdistuvien vaikutusten kestoa tai laajuutta.

Adapteon kysyntä on vähentynyt tapahtumiin liittyvissä ja muissa lyhyen vuokra-ajan projekteissa. Myös yksityisellä sektorilla toimistojen kysyntä on vähentynyt ja viivästynyt, koska laajennussuunnitelmia on lykätty. Ydinliiketoiminnassa, sosiaalisessa infrastruktuurissa, Adapteolla on suurin sesonki helmikuun puolivälistä huhtikuun loppuun. Covid-19: n leviäminen vaikuttaa Adapteon asiakkaiden päätöksentekoprosesseihin ja siten yritykseen. Tämän kokonaisvaikutuksia ei voida vielä tällä hetkellä arvioida.

”Koronapandemian puhjettua Pohjois-Euroopassa alkuvuodesta 2020 Adapteo seuraa päivittäin sen vaikutusta markkinoihin, työntekijöihin ja liiketoimintaprosesseihin. Jatkuvuussuunnitelmia tarkistetaan jatkuvasti, prosesseja optimoidaan ja jokaista toimintaa arvioidaan kustannus- ja riskinäkökulmasta koronaviruksen puhkeamiseen liittyvien kielteisten taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla ”, sanoo Philip Isell Lind af Hageby, Adapteo-konsernin toimitusjohtaja.

Adapteon vuoden 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen liiketoimintakatsaus julkaistaan ​​14. toukokuuta klo 07.30 CEST.

 
Lisätietoja antavat:

Philip Isell Lind af Hageby, toimitusjohtaja, +46 73 022 19 36, philip.isell@adapteo.com
Niklas Alm, vt sijoittajasuhdejohtaja, +46 708 24 40 88, niklas.alm@adapteo.com

Adapteo Oyj:n on julkistettava annetut tiedot markkinoiden väärinkäytöstä annetun EU-asetuksen mukaisesti. Tiedot on annettu julkistettavaksi yllä mainitun yhteyshenkilön välityksellä 31.3.2020 kello 16:00 CEST.


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen siirtokelpoisten tilaratkaisujen tarjoaja. Toimimme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Adapteo on uusi brändi, jolla on yli 30 vuoden kokemus ja joka syntyi Nordic Modular Groupin yritysoston sekä Cramon jakautumisen kautta. Tarjoamme korkealuokkaisia siirtokelpoisia tilaratkaisuja sekä väliaikaisiin että pysyviin tarpeisiin kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, asumiseen ja tapahtumiin. Adapteon liikevaihto vuonna 2019 oli 216 miljoonaa euroa.

Muuttuva yhteiskunta tarvitsee mukautuvaa tilaa. Me Adapteolla varmistamme, että kaikilla on oikeanlaista tilaa, jotta ihmiset voivat kasvaa ja yhteisöt kehittyä. Luomme joustavia siirtokelpoisia tiloja, jotka ovat hyväksi sekä maapallolle että tulevaisuudelle. Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Space to grow

Release