Adapteo Group: Tietomurto

Adapteo Oyj lehdistötiedote 5.9.2021 klo 20:00 CEST

Adapteo on ollut perjantaina 3.9.2021 kolmannen osapuolen tietomurron kohteena, joka vaikuttaa yhtiön palvelimiin ja liiketoiminnan ydinsovelluksiin. Tietomurron laajuus ei ole vielä selvillä.

Adapteo tutkii ulkopuolisen kyberturva-asiantuntijan kanssa mitkä tiedot ovat olleet tietomurron kohteena, ja mihin toimenpiteisiin tietojen suojaamiseksi ja lisävahingon estämiseksi on ryhdyttävä.

Adapteo on ilmoittanut mahdollisen tietoturvaloukkauksen tietosuojalakien mukaisesti. Tietomurrosta on lisäksi raportoitu Ruotsin poliisille.

Lisätietoja antaa:

Mediasuhteet, +46-73 841 81 02, media.relations@adapteo.com 


Adapteo lyhyesti

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme mukautettavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä tahansa tulevaisuus tuokaan, uskomme, että mukautettavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennuskonseptimme ansiosta rakennustemme käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, suurentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksemme voi ottaa käyttöön muutamaksi päiväksi tai toistaiseksi ja ne on aina optimoitu senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme mukautuvia yhteiskuntia.

Adapteo on listattu Nasdaq Tukholmassa ja se toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa,  Tanskassa, Saksassa ja Alankomaissa. Vuonna 2020 Adapteon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa.

http://www.adapteogroup.com/fi/

Release