Ostajan opas apuna siirtokelpoisen tilan hankinnassa

Muuttuvat tarpeet ovat olennainen osa päätöksentekoa ja joskus tilatarpeet voivat tuntua vaativalta palapeliltä koottavaksi. Julkisen sektorin tilahankinta onkin taitolaji, johon olemme suunnitelleet avuksi hyödyllisen ostajan oppaan.

Olipa kyse sitten lisätilasta, väistötilasta tai pitkäaikaisesta tarpeesta, toteutetaan se yhdessä. Ostajan oppaastamme saat arvokasta tietoa hankinnan tueksi.

Ostajan oppaasta saat tietoa esimerkiksi

  • tilojen järkevistä teknisistä vaatimuksista
  • hankintaprosessin eri vaiheista
  • vastuiden jakautumisesta hankinnassa
  • tilan vuokraamisesta vs. omistamisesta
  • Suomen kestävän kehityksen tavoitteista ja niihin vastaamisesta

Tutustu ostajan oppaaseen

 

Lataa opas

Joustava tilahankinta

Siirtokelpoisen rakennuksen vuokraushankkeen edetessä riskit ja vastuu pienenevät, koska rakennusta ei enää tarvitse omistaa, ja Adapteon muunneltavat tilat ovat siirrettävissä ja optimoitavissa aina tarpeen mukaan. Modulaariset rakennukset noudattavat kiertotalousmallia ja täyttävät suomalaiset kestävyystavoitteet oletusarvona.

Oppaamme kertoo, mitä siirrettävän rakennuksen hankintaprosessissa julkisella sektorilla pitäisi ottaa huomioon ja miten tehdä onnistunut, joustava ja kustannustehokas tilahankinta, jonka saa käyttöön nopealla aikataululla.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä! Autamme sinua mielellämme kaikissa tilatarpeisiin liittyvissä kysymyksissä. Etsitään sinulle yhdessä paras ratkaisu.