Adapteon modulaariset päiväkotirakennukset

Rakenna päiväkoti, jossa leikki ja oppiminen ovat pääosassa

Arki sujuu Adapteo-päiväkodissa

Lapsen hyvä päivä koostuu leikistä, uuden oppimisesta, nukkumisesta ja maistuvasta ruoasta. Päiväkotirakennuksista taas täytyy löytyä tilat kaikille näille toiminnoille. Kun päiväkoti tarvitsee uutta tilaa, Adapteo on oikea kumppani tilan toimittamiseen. Adapteo-päiväkodit ovat ennen kaikkea turvalliset ja terveelliset. Ne tarjoavat valoisan ja turvatun paikan mukavaan arkeen.

Toiminnallista ja terveellistä tilaa

Adapteo-päiväkoti on vaivaton ratkaisu, kun päiväkoti tarvitsee uutta tilaa tai korvaavaa tilaa. Tilan tarve voi esimerkiksi syntyä, kun yhdessä ikäluokassa onkin enemmän lapsia tai vanhaa päiväkotirakennusta ei voi enää käyttää syystä tai toisesta. Adapteon valmiista moduuleista rakennetuissa päiväkotitiloissa on aina optimaaliset sisäolosuhteet, ja ne täyttävät kaikki rakennusmääräykset. Lisäksi päiväkotitilat saadaan esteettömiksi.

Lataa päiväkodin mallipohja

Haluatko tietää, miltä Adapteo-päiväkodin pohjapiirustus voisi näyttää? Lataa mallipohjapiirustuksemme kolmen ryhmän Adapteo-päiväkodista.

Lataa mallipohja

Hyvä päivä alkaa viihtyisissä päiväkotitiloissa

Monesti kun puhutaan päiväkodin väistötiloista, ensimmäinen mielikuva on askeettinen parakkipäiväkoti. Nykyiset moduuleista rakennettavat päiväkodit ovat kuitenkin kaukana vanhoista päiväkotiparakeista.

Adapteon päiväkotitiloissa on paljon luonnonvaloa, ja tilat on sisustettu värikkäillä kalusteilla. Tilojen äänimaailma on taas pehmeä ja miellyttävä, vaikka tiloissa olisi samaan aikaan isompikin ryhmä leikistä innostuneita lapsia.

Uusi päiväkotirakennus joustavasti

Adapteo-päiväkoti on kustannustehokas, vaivaton ja nopea ratkaisu uuden päiväkotitilan hankintaan. Voit vuokrata tai liisata haluamasi tilan juuri tarvitsemallesi ajalle. Ja jos tilanteet muuttuvat, Adapteon modulaarinen rakennus muuttuu tarpeidesi mukaan, jopa vuokra-ajan aikana tai ostetun rakennuksen käyttöönoton jälkeen.

Laajan käyttövalmiin moduulivalikoimamme ansiosta päiväkotitilat saadaan rakennettua nopeasti ja otettua käyttöön tiukassakin aikataulussa.

Avointa tai jaettua tilaa

Lopullinen päiväkotirakennus kootaan valikoiduista erilaisista moduuleista. Moduuleista voidaan rakentaa 1–3-kerroksinen rakennus. Monikerroksisiin modulaarisiin rakennuksiin saadaan myös hissi portaikkojen lisäksi.

Moduulirakennuksista saadaan myös erimuotoisia, kuten L:n mallinen rakennus. Modulaaristen rakennusten sisällä tila voidaan jakaa esimerkiksi erillisiin huoneisiin, toimistoihin, keittiötiloihin sekä valoisaksi ja väljäksi avoimeksi tilaksi.

Päiväkodin eri tilat

Esiopetuksen tilat

WC- ja pesutilat

Kuraeteiset ja pukeutumiseteiset

Jakelu- tai valmistuskeittiö ja ruokailutilat

Henkilökunnan tilat

Siivous- ja tekniikkahuoneet

Toteuta ideasi Adapteo Draw'lla

Adapteo Draw on helppokäyttöinen työkalumme, jolla suunnittelet tarvitsemasi tilan. Selainpohjaisella työkalulla voit koota eri tilaelementeistä haluamasi rakennuksen ja sisustaa sen sopivilla kalusteilla. Näet suunnitelmastasi sekä kaksiulotteisen pohjapiirroksen että 3D-mallikuvat.

Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteyttä kaikissa tiloihin liittyvissä tarpeissasi tai kysy lisää. Löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.